Halloween

Idag är det Halloween. Förvånande eller hur, jag tror inte att någon annan visste om de så tyckte att det var bäst att upplysa er om de. Det är den enda anledningen jag skrivit i min blogg. Bara för att nu kunna säga att det är halloween idag... Eller? Haha men detta kanske ni inte visste; imorgon är de dödas dag. Imorgon är det många länder som är lediga för att hedra de döda. Visste ni de?

Anyway, gjorde en stressad halloween sminkning på Maddie innan för hon skulle på halloween fest hos sin kompis. Så klart så tog vi fel på tiden... Åhh varför ska det vara så förvirrande att flytta klockan?
På engelska lektionen idag pratade vi om sterityper och fördommar. Det är faktiskt väldigt roligt. Jag tyckte lite synd om Melanie... Vi var ju sju olika nationer som satt och sa knäppa saker om England. Av nån anledning så blev jag utpekad för att den med starkast åsikter. Men det jag pratade om var den engelska klädstilen. Jag brukar tydligen säga "onda" saker om England...
Nu ligger jag och surar för att min MacBook inte vill som jag vill... Visst, jag lär mig den la snart... Men fram till dess tänker jag sura lite på den...

Tillbaka i England

Jag är obeskrivligt trött just nu, huvudvärken växer. Borde sova nu. Jag har sovit sammanlagt 3 timmar detta dygnet. Två på natten och en på flyget. Det blev en oplanerad utgång igår (en nykter sådan för mig) med Bruna, Simon, Lenning, Oskar, Lisa och Petra.  Efter de blev det ett ganska långt telefonsamtal med Arez innan min mobil tyckte att det var tid att sova och hamnade i "ingen mottagning".

Efter att flygit till hit så har jag virrar runt vilse i Birmingham i två timmar. Jag ville testa att ta tåget hem till Worcester. Tänkte att det skulle vara kul att testa. Självklart så fanns det inget tåg som matchade när jag väl kom fram till Birmingham New Street. New Street är centraltationen för alla tågen, tror jag. Det hade jag dock ingen koll på så först fick jag åka i ett gulligt litet tåg (kabin sak, kändes som en skidlift grejemoj) från flygplatsen till nån bussstation grej. Lyckades hitta en biljett männsika som hjälpte med vart jag skulle gå.
Väl framme på New Street så hittade jag en annan info gubbe som gav mig en lång beskrivning på hur jag skulle hitta till Moor Street där jag kunde ta en buss. Fast den beskrivningen tonades sakta men säkert bort när jag väl kom ut ur stationen och hittade massa affärer som jag bara var tvungen att gå in och kolla lite i. Det är läskigt hur stora affärerna är. Stockholm kan slänga sig i väggen för Birmingham är så mycket ballare. Jag hade nästan kunnat tänka mig att bo där. Även fast det är en mega stad så är statskärnan mycket gågator. Iaf där jag var, vet inte hur det ser ut över hela stan.
Iaf nu tappade jag tråden på det jag ville skriva. Haha nu glömde jag bort vad jag skulle skriva... Så nu har jag läst igenom, nu kan jag fortsätta skriva (tyckte att ni skulle få se hur bra min hjärna sammarbetar när jag är trött).
Jag missade bussen och hittade tillslut tillbaka till stationen. Då var det en timma kvar tills nästa tåg skulle komma. Satt och väntade på de och åt en sallad och drack varm choklad. Jag åt en muffins oxå fast den har jag redan förträngt... Inte konstigt att jag är trött, jag har levt på ingen sömn och socker halva dagen.
Andra halvan av dagen har jag levt på mer socker och vitt vin. Jag kom fram lagom till efterrätten av deras söndags lunch. The Martins family var hemma hos oxå. Dom är så stört roliga. Jag plockade fram min dator och startade Spotify. Sen underhöll vi oss med musik och vin jätte länge.
Åhh resten av texten försvann när mitt internet krånlade och jag orkar inte göra om det. Jag har inte lagt in några bilder från idag så lägger upp två bilder från häromdagen när jag både hade energi och lockat hår.

Jag känner mig (o)nyttig

Igår förmiddag hängde jag hemma hos Lucas. När jag kom hem till honom så låg han fortfarande i sängen. Även fast jag ringde och förvarnade honom när jag satt på färjan bara för att dubbelkolla att han var vaken. Jag fick upp honom ur sängen när jag lockade med att jag hade med mig godis som han fick äta till frukost. Haha, fast han hade nog gått upp iaf. Elva är ju tidigt för honom när han är ledig :) Deras nya hundvalp är ju de sötaste som finns. Jag är jättekär (ingen särskrivning, visst är jag duktig Lucas?) i lilla Figaro. Sen hade jag och Lucas en traditionell onyttig maträtt. Dock inga nuggets på donken mitt i natten den här gången... Det är annars vår vanliga grej :P Lucas satt och mabbade min stavning på bloggen. Visst elakt, jag kanske inte är världsbäst på att stava. Snarare helt värdelös på de men ändå. 

När jag kom hem igen så kom fredrika hit. Hon var här en stund innan hon åkte ner till sitt föräldrar möte på seglingen. Jag och mammi förberedde mat och fixade lite saker tills hon kom hit igen. Det var mysigt att träffa Fredrika igen, jag har verkligen saknat min tokstolle en massa. Även fast jag pratat med henne flera gånger i veckan :) Vi kollade på en mysig film som hette Definitly Maybe. Fredrika somnade som vanligt före mig och jag hade nöjet att få lyssna lite på när hon snarkade. Hihihi det var underhållande och jag har det inspelat på min mobil. Fast det var bara de första tio minuterna hon snarkade lite lätt, så går det när man är förskyld.





Idag har jag lunchat med August i Haga på ett mysigt lunchställe. Som alltid när man är med August så går tiden grymt fort :) Jag var nära på at missa parkeringstiden... Vi pratade om allt möjligt, allt ifrån klädstilar, handbollsspelare vi inte vill prata om, vad man ska göra om några år, nollningsfester, "The game" och hur man raggar.... Om en tjej håller ögonkontakt med en kille (främmande) i mer än tre sekunder så borde det funka att bara gå fram och kyssa henne. För helt ärligt, om man inte är intresserad så håller man inte ögonkontakt med en kille på andra sidan baren så länge. Det hade vart kul att få någon att testa de. Haha :)

Sen hade vi även en knepig konversation om ord. Svenska ordet lagom var dagens förvirring. Vad är definationen av lagom lixom? Lixom är dessutom ett göteborgs ord. Haha vilka samtalsämnen vi har ibland.

När vi var påväg ut från stället så säger jag "gud vad jag saknar människor med stil, lixom bara snygga människor... Och då bryter Oskar Holmström in och säger nått i stil med "sånna som mig då?". Haha innan jag fattade att det var Oskar så undrade jag vem tusan som bryter in och säger nått sånt i nåns mening. Haha gud va länge sen det var jag såg honom. Han och August gick tydligen samma linje, fats dom hade ingen koll på varandra sen innan.

När jag kramat August hejdå för att låta honom gå tillbaka till sina studeier så hoppade jag in i bilen och åkte till Arez jobb, Kållebagar'n för at hälsa på och prata lite med honom. Han tvingade i mig en vanlijbulle och visade mig (på internet) kakor gjorda på proteinpulver(?). Dom kan la inte vara goda, eller? Jag var desstom tvungen att bevisa för Arez att jag visst använder jeans. Han hade fått för sig att jag aldrig använder de och de stämmer ju inte riktigt :)

När jag satte mig i bilen för att åka hem så hamnade jag i en vacker trafikkö. Min underhållning var att (på ett trafiksäkert sätt, oroa dig inte mammi) byta fil för att hela tiden åka i den snabbaste. Nått måste man ju göra, det är ju tråkigt att sitta stilla i en kö när filen brevid mig rör sig. Så det fick bli bli bilturens undehållning, radio är nästan tråkigt nu när BBC Radio 1 inte finns. Han som pratar där är ju så fruktansvärt rolig.


Jag ser lite skev ut på den här bilden :O haha

På myrorna finns det röda skinjackor och annat knepigt

Efter at ha lämnat mamma på jobbet så bar det av till borås. Först var jag hos mormor och morfar en stund. Sen tog jag mig till Sagoslottet (japp, de kallar det för sagoslottet där Alexandra bor) för att vara med Alexandra. Sen lunchade vi med Vendela på Jensens precis som alla andra studenter gör.

När Vendela hade lektion så åkte jag och Alexandra på halloween outfit jakt. Jag gjorde en inte så smidig parkering så jag fick klättra ut genom Alexandras bildörr... Kände mig mycket smidig då. Vi irrade bland annat runt inne på myrorna. Hih vi hittade snyggaste outfitsen någonsin... Jag med min långa bruna skintjol med röd jacka till de och alexandra i helrött skin. Vi var riktigt snygga...

Efter de så var det hem som gällde. Vi fastnade i bilkö när vi skulle köra hem Vendela så vi fick lite bråttom. Vi gjorde en super snabb shopping på maxi. 7 minuter tog den. Sen när vi kom hem så var det bara att städa iordning lite på mitt rum innan Arez kom hit för att vara med mig. Nu har vi nyss ätit och nu sitter jag framför tven och kollar på Dr house med en godispåse som jag fick av Arez innan när han kom hit.





Perfekt måndag

Min morgon är den enda del på denna dag som jag inte tycker om... Klockan 8 på morgonen gick det runt människor på vårt tak och bankade... Plåtslagare. Fast det bekom mig inte speciellt mycket för jag behövde sova. En för lång skype konversation gjorde at jag somnade sent. Lite för sent för att få sin sömn störd kl 8 på morgonen...

Jag åkte hem till Bruna runt lunch tid med SUSHI. Jag var nöjd när jag äntligen fick min sushi. Jag hade en underbar dag med Bruna. Vi försökte cykla med hennes hund vilket resulterade i att hon ramlade och slog sig. Hennes nya byxor fick ett litet hål i sig och hon lär få ett enormt blåmärke på benet... Det var kanske inte så roligt direkt.

Sen köpte vi jordgubbar och hallon plus en massa andra småsaker som vi gjorde min älsklings efterrätt av. Jordgubbspaj recept ála Bruna. Sen åkte vi till hamnen och tog lite fina foton. Det är roligt att ha fina bilder plus att det var väldigt vackert där ute på saltholmen nu. Vi hittade en nästan sjunkande båt som jag klättrade ut och satte mig i. Bara för att lixom men flög upp ur båten lika snabbt igen när jag upptäckte att det kom vågor från en förbi passerande båt. Tänk om den hade vattenfyllts helt och sjunkt när jag satt i den. Det hade ju vart så stört kallt så jag vet inte vad. Haha. När vi kom hem till Bru igen så åt vi paj samtidigt som vi kollade på filmen "friends with benifits". Jag gillar den filmen.

För att berätta vidare om min eftermiddag så satte jag mig i bilen för att köra in till stan och hämta upp Alexander efter hans rep med bandet. JAg hade enorma problem att hitta till den där dödsfördömda skolan hvitfeldska... Jag höll på att bli tokig. Jag ringde till Fredrika som fick agera kartläsare åt mig. Fast det hjälpte inte så mycket. När jag äntligen hittade till skolan och ställde mig på en liten parkering där så ringde Alexander. Då skulle jag försöka hitta honom.. På exakt samma ställe som jag hittat fyra gånger och blivit tokig över att ha kommit till samma ställe igen. Där kom han ut. Haha... Jag hade iaf problem att hitta skolan. Och den är enorm...

Sen åkte vi hem till pappi och ät middag. Sen hade vi en mysig promenix där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Åhh vad jag har saknat Alexander!

Men nu så är det läggdags som gäller... Jag ska gå upp jätte tidigt och åka till borås imorgon. Tänke äta frukost hemma hos mormor och morfar, fast dom vet inte om det ännu så får ring imorgon bitti och kolla så dom är hemma. Resten av dagen ska jag spendera med Alexandra och sen så luncha med Vendela innan jag ska ta mig hem igen för att hämta upp mamma på jobbet. Sen blir det hem och så kommer Arez hit en stund. Så imorgon blir en social dag den med.


Chico

Jag som först skulle kolla på en film och sen sova... Jag har inte lämnat facebook och skype ännu....

Jag har en jätte mysig liten pälsboll som ligger och sover här i min säng. Jag vill bara äta upp honom :) Plutte


Fotbollsfan för en dag

Idag har jag kollat på två fotbollsmatcher med Simon, Bruna och Arez. Något har gått snett för jag tyckte nästan att de var lite kul att kolla på fotbollen. Först var det två olika Manchester lag som spelade mot varandra och självklart så skulle de otippade laget vinna med 6-1.  Sen spelade mitt favorit lag (enbart för simons skull) Chelsea mot QPR. Vi förlorade dock med 1-0. Men dom spelade med två fler spelare nästan hela matchen. Dommaren måste hejjat på QPR för vi fick tusen straff emot oss... Simon satt och deppade när vi kollade på chelsea matchen och jag satt och försökte få honom att se allt positivt. Jag lyckades nästan få honom att tänka positivt när de gällde matchen.

Vi var iaf på hotell novotel ute på röda sten där vi kollade på fotboll och åt. De andra jävlades med mig för precis allt som gick att vara jobbiga med. Dom hånade till och med min sallad. Bara för att jag inte vill ha dressing på min sallad. Visst elakt? Jätte mysigt var det iaf även fast alla jävlades med mig. Alla tycker om att jävlas med mig av nån anledning men jag tar inte åt mig direkt utan det är ganska roligt. Plus att man kan jävlas tillbaka. Mellan matcherna så var vi ute på en promenad runt omkring röda sten området.

Nu är jag hemma och umgås lite med mammi och patrik. Ska sätta på "She the man" snart och äta Marabou Daim. Och gosa mer med Chico. Han kommer snart fly när han ser mig för har får knappt gå på golvet för att jag går runt och bär på honom hela tiden.

Jag är förresten lite kär i den bilden på Bruna och Simon. Den är jätte gullig



Bilder från igår

Det var verkligen jätte kul att träffa mina kompisar igen. Jag stod och skakade (ja bokstavligt talat skakade) för att jag var så glad. Jag hoppade på Alexandra när jag såg henne. Det blev lite halvt - Attak! Hihi jag hade en jätte trevlig kväll fram tills vi började med ett kort spel. Problemet var ju bara att mitt lag förlorade hela tiden och alla vet ju vad de innebär. Eller jag hade fortfarande jätte kul men det var inte lika kul i natt och när jag vaknade i morse. Kl 8 gick jag upp och åt frukost, jag har dock ingen koll på när jag kom hem i natt...

Jag och Lenning var präster och vigde Alexandra och August. Allt för Alexs mammas skull. Sen fick vi se Oskars bravader som alltid. Jag är dock lite besviken på att det inte blev någon bikini den här gången. Resten av kvällen lämnar vi osagd. (få inte för er att det var en yber dreggig fest nu men jag tycker bara inte att alla ska få veta)

Men nu mår jag bra igen. Efter ett långt och skönt bad och lite lunch så sitter jag här och softar i min säng. Jag lyckades ställa till med en enda röra i mitt rum igår iaf. Så jag ska nog städa här lite. Det är nästan pinsamt för att det är så rörigt.





Hemma i Sverige

När jag kom in på Birminghams flygplats kände jag mig helt lost. Jez hade ju sagt att det var en relativt liten flygplats… Den var la inte överdrivet stor men varför placerar de olika check in diskarna på olika ställen? Jag skulle checka in min väska vid disk 117-120. Men Jag hittade bara disk 1-79. Det visade sig att jag var på hel fel sida av flygplatsen. Dom hade placerat diskarna väldigt ologiskt. Från den stora ingången började nr ett och sen till höger gick numrerna uppåt. Hur skulle jag då kunna veta att jag skulle gå i helt fel riktning i fem minuter innan jag kom fram till de högsta siffrorna… Jag blev lite stressad för som vanligt var jag lite sen så jag hade inte riktigt tid att leta efter rätt disk. Det kände väldigt ologiskt att gå mot fel håll.

I väskkontrollen så fick jag ta av mig mina skor?! Är det normalt? Jag har aldrig behövt göra de innan. Jag ifrågasatte dum som jag är ibland de och trodde att han skämtade. Sen när jag tittade ner och framåt inser jag att alla andra också fått ta av sig sina skor. Haha förvirrande ja!

Sen kom frågetecken nr 3. Jag hade inget Gate nr på min biljett. Så där irrade jag runt och letade efter en informations disk men rätt som det var så kom det upp ett Gate nr på Depature skylten.  Hela Birmingham händelsen var förvirrande för mig helt enkelt.  Åhh en sak som gjorde hela min förvirring ännu värre var när jag försökte förstå hur en kvinna tänkte. Hon hade på sig jeans, klackar och sen en magtröja. Jag kände ett väldigt stort behov av att ta en bild på henne bara för att bevara detta minne. Det var väldigt kul att se iaf.

Efter så där en timmas flygning så var jag iaf framme i Amsterdam. Där hann jag med en Starbucks fika bara för att testa deras Chai (tea) latte. När jag sa att jag ville ha en chai latte så tittade hon frågande på mig och sa ”chai TEA latte”? Den var iaf god så nu vet vi de. Jag kan överleva med starbucks jag med även fast jag inte tycker om kaffe.

Nu är jag iaf hemma i Sverige igen. I en hel vecka. Jag är överlycklig över detta. Dagens planer var att först äta middag med min familj och sen så ska jag ta mig ner till Lenning som har en ”hej då” fest. Dom ska ut och resa i Asien. Gissa om jag är avundsjuk. Så ikväll blir det att träffa lite kompisar och vara allmänt social. Hur det nu ska funka. Jag är stört trött, undra varför man blir så trött av att flyga?

 


Färdig packad

Efter att jag ätit några kakor satte jag igång att städa. Jag kan ju inte packa när jag knappt kan hitta saker och ting. Jag är verkligen mästare på att stöka ner ett rum fort. Det var städat och fint igår innan jag plockade fram min väska för att försöka börja packa.

Men efter att ha städat så gick packningen bättre. Fast fortfarande inte tillräckligt bra så jag satte mig och skrev ner allt jag kunde tänka mig behöva ta med mig hem till Sverige. Eftersom att jag inte har någon mellanstor väska här och jag får ta med 23 kg så var de ju ingen direkt mening med att försöka packa "smart". Så nu har jag med mig massa olika saker hem till Swedland.

Jag köpte en ny jacka idag... Jag har gått och tittat på den i två veckor och så idag fanns de bara en kvar. Haha den såg ledsen ut när den hängde där helt ensam bland de andra jackorna. Så jag kunde inte låta bli. Hmm de flesta tjejer har nått för skor och väskor. Jag är mer "besatt" av jackor och lite av väskor. Skor börjar bli mer intressant men det är fortfarande jackor som jag är mest förälskad i.



Jackan jag köpte idag



En rolig bok jag köpte på stan idag av en kille som pratade så konstig Engelska att jag knappt fattade att jag gick med på att köpa boken... Jag hängde inte alls med när han pratade med mig. Jag fattar inte all slang ännu direkt



Hängt upp kläder fint på sina galjar. Till höger i bilden kan man se en skymt av ett par klackar som jag köpte inne på New Look för några veckor sedan.



Städat och färdig packat. Bäddad säng som jag nu har krypit ner i och ska sova. Jag ska iaf sova snart. Imorgon blir det flygtur, middag med familjen och sne partyparty hemma hos Lenning.

Åhh de ska bli så roligt att träffa alla igen efter sisådär två månader. Eller jag har ju träffat Cissi och Petra men inga fler.

God natt England imorgon får jag somna i landet köttbullar och lingonsylt.

Borde jag städa kanske....

Jag sitter här i min säng och funderar över vad tusan jag ska börja med. Städningen eller att packa klart?

Som ni ser så är mitt rum i en katastrofal röra. Men jag åker inte så tidigt så de är ingen fara. Jag har hela natten på mig. Jag tror att jag ska börja med att äta lite godis. Japp godis låter bra. Haha jag använder min blogg för att skriva ner mina tankar för att bestämma mig för vad jag ska göra. Måste fundera ut reseklädesl till imorgon oxå... Hmm mycket saker att göra ikväll innan jag ska gå och lägga mig.

Jag ville förresten döda min dator innan. Bokstavligt talat kasta den i väggen eller elda upp den. Hemsidan ville inte samarbeta. Jag satt här hemma i halvt panik över att jag inte kunde checka in online. Bara för att Jez kom hem och skulle försöka hjälpa mig så fungerade det. BARA FÖR ATT HAN TITTADE på när jag gjorde precis samma sak som innan.

En till kul sak. Jez fastnade bakom en trafikolycka (nej, trafikolyckan var inte det roliga) så jag och Maddie fick åka i en taxi för att lämna av Anushka och hennes kompis Millie på deras drama lektion.




Trötter

Jag förstår inte vad felet är. Jag är så stört trött så de finns inte. Jag vill bara krypa ner under täcket och sova och klockan är för tillfället bara tjugo över åtta. Jag sov ungefär 8 timmar i natt men de hjälpte inte. Jag vaknade upp helt förstörd ändå. Dagen började sedan illa för jag glömde min mobil hemma när jag skulle lämna Maddie och sen palla mig vidare till stan. Jag fick gå tillbaka hem igen.

Jag ägnade två timmar till att försöka klura ut vad jag skulle köpa till Alexandra som fyller år snart och jag har löst mysteriet. Jag tänker dock inte skriva de här. Haha Alex, så lätt ska du inte ha de :) Jag fick dessutom en till ide när jag pratade med henne i telefonen innan så de ska jag fixa imorgon efter att vi vart på bio.

Sen har jag varit duktig och vart på gymmet med Thais. Hihi gymtränaren pratar inte med mig längre. Inte för att jag ger honom en chans att prata med mig, jag tar inte av mig mina hörlurar när han tittar på mig och säger hej.

Förresten, dom är galna här i England... Vissa tror att det fortfarande är sommar. När jag och Maddie gick till hennes dans så såg vi ett par som satt och pratade på en bänk. Tjejen hade bara en tunn cardigan och killen bara en t-shirt. En timma senare så låg dom i gräset och gullade. Och där gick jag med både tjocktröja, skinnjacka, väst och tjock halsduk och frös...


Senapsgul

Cissi och Petra tog tåget till London imorse så idag har det varit tillbaka till de vanliga. Det var verkligen super kul att få träffa dem även fast de nu bara var för två dagar. Det börjar bli lite kallt här nu förresten för jag hade på mig en av mina vinter jackor idag. Jag hade en klänning som jag köpte igår inne i stan från ett engelskt märke jag aldrig sett innan. Den var inte alls dyr och jag blev lite kär i den fast jag blev mer kär i Ralf Lauren koftan som passar så bra till klänningen. Jag lyckades köpa en del saker igår faktiskt. Jag har precis blivit ett fan av senapsgult för de är en sån härlig höstfärg som intre är grå.

Maddie klagade på dessutom på min klänning idag; den var tydligen för kort. Men jag tyckte att det inte var så farligt när man hade tjocka strumpebyxor på sig. Eller lite kanske men jag kände inte för att ha på mig jeans idag. Och tro mig, jag ångrade de brutalt när de helt plötsligt börjae ösregna när jag skulle plocka upp maddie. När jag gick till min skola så var de soligt och fint och tre timmar senare så hade himlen öppnat sig.

Jag hade lust att skälla ut en tant (eller aaa en 30 årig polsk dam) i min Engelska grupp idag. Mitt humör var i boten under dagens lektion. Jag förstår inte hur man kan vara så orespektfull. Hon pratar högt och konstant. Hon är värre än tre tio åriga pojkar tilsammans och jag blir så trött på henne varje lektion. MAn tycker ju att en vuxen människa borde kunna uppföra sig....

Nu sitter jag inrullar i mitt täcke och försöker få upp värmen. Jag är alltid kall när jag är trött. Jag sov knappt något alls i natt för jag kunde inte somna så jag är irriterande trött nu. Jag har ingen lust att lägga mig... Jag hade ju tänkt att plugga lite ikväll men vi får se hur de blir med det.


En shopping dag i wister (worcester)

Åhh idag (igår i skrivandets stund om man ska vara korrekt) har varit en jätte mysig dag! Jag, Cissi och Petra har vandrat runt i stan mellan klockan nio och kolckan fyra. Shopping... Haha :) Som alltid när jag och Cissi befinner oss i en affär så underhåller vi oss med att alltid visa upp de fulaste vi kan hitta för varandra. Dagens pris gick till en tjol/shorts i svart/grön skimmrande fjädrar. Vem vill köpa de? Vi har fotat några fina kombinationer som ni kan få se.

Kvällen spenderades framför tven med choklad, fruktsallad och te. Vi kollade på en mysig film och sen satt vi och pratade i min säng en stund innan de andra två bestämde sig för att sova. Nattuggla som jag är så är jag såklart fortfarande vaken. Underhåller mig med att undersöka bilderna vi tog idag. Så nu får ni en bildbomb.



En klassisk Chai Latte x3 inne på Café Nero för att värma oss lite. Det är inte på långa vägar lika kallt som i Sverige men fortfarande. Det har börjat bli lie kyligt.


Visst blev jag fin med mitt nya läppstift?



En fin bild på cissi för att kompensera upp alla hennes fina bild grimaser



"Stolt" uppvisning av Primark påse.



Så här gör man om man inte är clever nog att förstå hur man gör för att öppna en jacka... Man trär den över huvudet och fastnar i jackan.



Cissi visar upp nya vardags modet



Jag är grymt duktig! Vem trodde att jag skulle bli en sån mästare i ridning?



....



GODIS !!



Lunch inne på bushwackers.



Väntar på att klockan ska ticka de sista minutrarna innan vi ska plocka upp Maddie. Godis och krama träd i parken.

Cissi och Petra

De kändes så underligt att lägga på luren efter att ha sagt; vi ses snart. Men så var fallet. Cissi och Petra kom hit idag runt klockan 5 tiden. Det var jätte kul att få träffa dem igen. Vi har varit ute och ätit på en super mysig mexikansk resturang inne i en förtillfället öde stad. Det är inte så mycket som händer på måndagkvällarna i denna staden. Det var lite pubbar och så som människor hängde i. Bar 12 var som vanligt ganska full och de var en kille som bokstavligt maraton gick med bestämda och målinriktade steg mot oss för att försöka få oss att gå in där. De va ganska roligt för vi hörde att dom sa väldigt högt: Åhh där är de där blonda tjejerna igen. Dom tycker att jag och Cissi oxå är blonda... Hur nu de gick till vet jag inte, knepiga engelska människor helt enkelt.

Nu så har Cissi och Petra krypt ner under sina täcken och hade tänkt sova. Jag och Cissi hade en mysig pratstund i min säng innan brevid en sovande Petra. Hihi hon hade visst inte sovit så mycket de senaste och en matkoma ovanpå sömnbrist... De funkar inte.

Imorgon ska jag visa dem runt i stan och ha en tur i alla klädaffärer. Shopping :)


Morgondrömmar

Imorse vaknade jag av att Jez och hans kompis gormade från nedervåningen klockan 8 på morgonen.

Vet ni varför? VILL NI VETA? De får ni iaf, även om ni inte vill. Och om ni inte vill så får ni sluta läsa här och nu.

Det var Rugby på TVen såklart.

Jag la en kudde över huvudet och gick tillbaka till min dröm som handlade om Thailand. Jag pratade med Arez via viber igår kväll i två timmar om en massa konsiga saker och jag somnade med Thailand i tankarna. För vi pratade om olika länder vi skulle vilje besöka nån gång så där i slutet av samtalet.

Så min morgon, efter klockan 8 vill säga, spenderades med att i ett halvvaket tillstånd drömma om att jag var i Thailand. Självklart så är de inte en normal härlig dröm om Thailand utan de skulle vara en jätte larv/orm liknande kreation som gjorde hela drömmen väldigt konstig. Denna yber enorma larven kröp runt på stranden och varje gång vi såg den så skulle den försöka äta upp oss. Det var de återkommande momentet hela drömmen. Sen var jag runt på massa olika ställen och undersökte saker. Jag hittade en enorm affär på ett ställe och deras zoo avdelning fick mig att börja gråta på riktigt. Dom hade hängt upp levande kattungar som små dockor i luften,. Bokstavligt talat hängt upp dom i stora glasburar för att man lättare skulle kunna se dom. dom gick inte fritt i glasburarna utan de hängde svävande i luften med hjälp av trådar runt magen. Jag vill bara köpa med mig alla katterna för att det var så synd om dom, inte för att tala om hur söta alla var. Jag vaknade upp där nån gång gråtandes och funderade på att gå upp men jag var tvungen att göra nått åt saken så jag fortsatte sova.

Så höll jag på fram till klockan 11 innan jag gick upp grinig för att jag sovit bort halva dagen. Men jag blev på bättre humör när jag kom ner och dom precis skulle äta en enorm engelsk frukost med bacon, äggröra, korvar, blackpudding osv. Nu sitter jag här och är väldigt sugen på att åka till Thailand. Jag saknar värmen och thailand är mitt absoluta favoritland. Så jag satt och kollade igenom alla bilder sen sist vi var där.


Härligt höst väder

Det blev jätte fint väder helt plötsligt så jag tog en liten tur till parken. Det var massor av folk som var ute och gick precis som jag. Parken var full med folk som satt och hade det mysigt i små grupper. Kände mig lite ensam när jag gick där själv till jag kom på att jag marabou choklad i fickan. På måndag kommer Cissi och Petra hit, det ska bli jätte kul :)


Body combat

Ursh, imorse så gick jag upp tidigare för att testa på Body combat. Jag kan säga att jag inte alls hängde med i svängarna. De kändes som om att jag var på ett boxningspass där jag var den ända som var under 40. Och alla tanterna var i super form och förstod vad vi höll på med. Jag har zero kordinationsförmåga och att de skulle gå i turbo fart gjorde inte saken bättre. Jag ska nog hålla mig till lite långsammare pass till att börja med.

Tro mig, de va helt omöjligt att komma ihåg: kick framåt, kick bakåt, jab, high kick, 8 jab, 2 nått annat med händerna, 4 nått med händerna. Kick åt sidan, bakåt, sidan, slag med händerna ovs. Och allt i luften i turbo fart. Jag kände mig så mobbad när jag stod där i mitten av salen och gjorde fel varannan minut.

När jag trodde att de hemska passet skulle vara slut så fick hon oss att göra armhävningar. Det kändes som jag gjort tusen armhävningar, så ont gjorde mina armar. Efter en timma of humiliation så gick jag till gymdelen och körde en halvtimma på crosstrainern. Det kändes bättre, den vet jag iaf hur man gör med.

Så nu ligger jag här på mage i min säng efter att ha ätit lite godis för att kompsensera morgonens träning. Igår ägnade jag två timmar åt att städa mitt rum samt flytta runt alla möbler anbart för att flytta tillbaka dom till sin ursprungliga plats.


Jag är hopplös

När jag kom fram till att jag inte hade mina nycklar med mig så rann massa inte speciellt fina ord ut ur min mun. Tur att Maddie inte förstår svenska... Hur kan man lägga ner nycklarna i jackan och en minut senare lämna jackan hemma för att "det var tillräckligt" varmt att gå utan? Åhh ibland så är jag så efterbliven.

Som tur var så smsade Loan mig och ville fika. Vi spenderade massa tid med att prata om killar, hennes frukansvärt svarjuka modell till pojkvänn och bara en massa annat flum. Så jag var med henne fram till klockan ett och sen gick jag runt i stan en stund. Jag köpte ett par jättesöta hörlurar när jag gick runt i stan. och så såg jag en bil med tre hjul, den var mycket underlig... Vem har en bil med tre hjul lixom? Undra hur man svänger med den. Den bilen förvirrade mig.

Klockan två knackade jag på hemma hos våra grannar och blev överlycklig när jag upptäckte att dom var hemma. Så jag hade lite tid att fixa saker innan barnen kom hem. Maddie skulle egentligen ha dans idag men hon såg helt förstörd ut. Fruktansvärt gnällig för att hon är jätte trött. Så hon bönade och bad om att slippa idag. Jag kan ju inte tvinga henne att gå och dansa om hon är så trött. Jag fick nästan bokstavligt talat släpa hem henne från skolan. Hon klängde på min arm hela tiden.


Utelåst.... kan de bli värre?

Anushka kommer inte hem innan klockan tre... Jag har inhandlat tidningar och chips. Precis i samma sekund jag satte mig ner vid ett bord klingade mobil. Loan undrade om jag ville komma in till stan och vara med henne. Haha underbart :) jag behÖver inte vara helt ensam hela dagen. Men jag Är fortfarande lite bekymrad... Hur ska eftermiddagen nu fungera? Torsdagarna Är stressiga redan frÅn innan, aja de lÖser dig nog. Nu ska jag in till stan och vandra runt med Loan
n

Glee

Nu sitter jag på golvet brevid badkaret och håller Madds sällskap. Vi spelar Glee låtar och kollar på foton som vi tagit idag. Efter att ha hämtat henne i skolan så gick vi till parken och hon fick leka av sig lite.

Båda barnen är besatta av Glee och det är jätte bra för jag gillar glee tusen tånger mer än alla andra såna där program. Jag tycker om musikaler och jag är nästan kär i en av de killarna. Inte kär kanske men ändå, han är dessutom gay... Damn it! Haha anyway, han är jätte gullig och hans karaktär är så underbar. Plus att han är tillsammans med Curt vilket gör saken ännu sötare. Han är en såndär person som man bara vill krama för att han är så charmig. Fast nu räcker de med Glee svammel, jag hade kunnat försätta att stärka mina åsiker i sådär åtta, nio meningar till. (fråga maja, honm brukar bli tokig på mig när jag börjar lägga fram tusen olika argument för att stärka min åsikt)

Dom ville ha sina likkorvar nu igen. Dom är verkligen läskiga, jag förstår fortfarande inte hur dom kan äta korvar som är gråa. Även fast jag steker dem tills de är väldigt mörka... Haha inte brända men jag gör allt för att få bort den grån färgen. Jag höll mig till sallad, sallad förgiftar mig iaf inte.

Resten av dagen har varit hektisk, inget speciellt intressant som jag har lust att dela med mig av. Jag skulle inf inte vilja läsa om de.


Okt. 11, 2011

God kväll. Händelserik eftermiddag. Jag har varit i kyrkan och varit håret ifrån att somna. De är något med kyrkor som har en extremt sövande effekt. Det är pinsamt som tusan. Men jag kan bara inte hålla mig pigg och alert under en timma, det är illa. Dom hade en skänka-mat-välgörenhets-show och sjunga sånger, visa upp bilder, hålla i pjäser, läsa dikter var en del av underhållningen. Inte änns de hjälpte. Jag försattes ändå i en dvala, den ändå gången jag inte trodde att jag skulle somna var när vi vid två tillfällen stod upp och sjöng en sång.

Sen var det hem och ta ett bad innan Anushka kom hem från skolan. ganska så snart efter de så kom mormor Judith. Sen bar det av till Brownies. Maddies Brownies grupp hade nån slags välgörenhets grej idag där dom sålde kakor osv. Så där var jag, i ett rum fullt av kakor. Det gick ju inte att låta bli att köpa några... Jag köpte bla. kakor som jag och M har bakat... Det är nästan lite illa att köpa sina egna kakor men dom tillsammans med någon annan sak jag aldrig sett förut såg godast ut.

Jag hade tänkt hinna med ett Sumba pass nu på kvällen men det blev inget med de, jag hade inte tid med de för direkt efter Brownies så skulle de fixas middag och sånt. Det får bli ett pass på gymmet imorgon bitti innan min engelska lektion. Som jag för tillfället inte har alls lust att gå på.



Morninglight


Älskar min mamma

Åhh jag älskar mamma ännu mer än vanligt just nu :) Min kamera och Marabou choklad anlände hit idag. Så när jag och Maddie bakade Brownies till hennes Brownies imorgon så kom våran granne, Simon, och knackade på med ett packet som han fick tidigare idag. Så nu känner jag mig jätte tjock... Haha tur att jag var på gymmet i morse och jag får gå dit imorgon med för att kompensera allt sockerätande idag. Älskar socker :) Det är illa att vara socker beroede.. Jag som försöker sluta. Men de får bli efter Sverige vistelsen.


Lunch på cafe Nero

Nu sitter jag pÅ mitt favorit fik och Äter lite lunch :) ska till skolan om tio minuter... Har gjort min homework och allt.
.

Nu ska jag vara duktig


Lunch ute

Så nu har jag fått min blogg till att vilja publicera bilder igen. Shjälvklart så var det ett enkelt fel. Såklart. Det är alltid enkla fel när jag gör något fel.

Jez är iväg och lämnar Fiona på flygplatsen och jag är barnvakt, inte för att jag behöver vakta dem speciellt mycket men jag måste iaf vara hemma. Jag har iofs inga invändningar på de. De är grått och kallt ute nu. De var ganska så fint väder innan idag vilket stör mig jätte mycket. Varför kan de inte bara vara fint hela tiden?

Vi har varit iväg och ätit lunch på en resturang med Fionas mamma idag. De var toppen mysigt. Jag och Maddie var ute på deras lekplats innan och mellan rätterna.



Gårdagen

Vi åt lunch på Kingshead, en mysig pub inne i stan. De va lite roligt när vi beställde, de kändes som en kulturell sak. De två franskarna åt samma, spanskarna samma och vi skandinavier samma. Visst är de komisk? De va lite kul när vi kom fram till de. I vilket fall som helst, jag en god soppa. Jag är så less på bröd och pommes så jag vill spy på de.

Sen vandrade vi runt i staden och visade runt vår nya franska kompis. Gissa vad jag gjorde inne på primark (förutom att köpa en tröja)? .... Trumvirvel! Jag träffade två svenska tjejer. Dom gick förbi mig och pratade svenska så jag hejade på dem och så började vi prata. De va otippat, men tydligen så finns de några svenskar som bor här. Så dem får jag träffa nån dag :) Sen lekta jag försäljningsmodell för ett hårband och sen en soffa.

Senare på kvällen så gick vi ut, jag gjorde iordning mig hemma hos Maria innan och så tog vi en taxi till stan. Vi gick och hälsade på "the doorman" eller aa gymkillen (han är även dörrvakt) och han tittade underligt på oss när vi kom där jätte lyckliga och skrattandes. Han gjorde verkligen bort sig när han frågade mig om jag ville gå ut med honom. Nu så kommer ingen av oss göra de. Tjejkodex. Inte för att jag ville.

Vi började på bar 12, sen gick vi till Sin och sist till Tramps. När vi gick till Sin så började det regna... Illa eller hur. Det var en kille som var väldigt full som kom fram till mig och började babbla. Jag kan inte påstå att jag lyssnade men när hans kompis kom och drog bort honom med ett ursäktande leende stod Gunhild och skrattade. Den fulla killen hade tydligen sagt något om att jag var en sjöljungfru? Knepigt... Engelska människor är underliga eller hur. Vi träffade även på transvistiter, de va tre killar(tjejer) som var jätte snälla, vi har ett fint kort med dem. Dock så är de en väldigt mörk bild...

På sista stället vi var på så parade Maria ihop mig med en kille som tyckte om att prata om sig själv. Det var ganska bra för jag behövde inte säga så mycket, jag kände inte alls för att vara med honom. Men så blir de när ens kompis tycker om killens kompis. Då blev jag automatiskt ihop parad med honom. Paul tror jag han hette. Han håller på med triatlon, han var i Spanien förra veckan och tävlade. Han gör det dock bara som en hobby, eller han va tydligen duktig men inte proffs nivå. Så insatt blev jag i hans triatlon sak. Jag hade verkligen ingenting alls att prata med honom om. Jag har aldrig svårt att prata med folk men de han pratade om intresserade inte mig de minsta så de blev bara en knepig situation. Vi båda två pratade om saker som inte hade nån som helst betydelse för den andre. Haha lite knepigt...



Bilden på mig och Loan är från Gunhilds Blogg/facebook

Krångligt värre

BLogg.se har fått flippet och bestämt sig för att göra de omörjligt för mig att lägga upp mina bilder från igår... Jobbigt värre eller hur? Jag får helt enkelt lägga upp dem lite senare. Om en halvtimma så ska vi iväg och äta lucnh på nått ställe. De ska bli mysigt, min familj här är mysig. Jag tycker om dem. Fiona ska åka till Sverige i en vecka nu så vi ska lämna henne på flygplasen sen oxå. Måste göra iordning mig nu, jag vill ju inte se ut som jag precis har vaknat sen. Jag har inte precis vaknat måste tilläggas men iaf, de ser ut som de. Och de känns som de. XX

Godmorgon

Kyligt väder såhär på morgonkvisten... De andra ska över till grannarnas hus och kolla på Rugby nu men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska följa med dem eller inte. Hinner definitivt inte se hela matchen för jag ska träffa Thais kl 10:30 inne i stan.

Jag ska in till stan och kolla på kläder med Thais innan de andra kommer in runt 12 för att äta lunch. De är tydligen många som ska äta lunch imorgon. De verkar som vi har hittat alla Aupairer i Worcester och fått dem att kunna äta lunch samma dag och samma tid. Knepigt eller hur men de ska bli roligt.

Ne men här sitter jag halvt i min PJ och ska äta frukost. Nu är de att bestämma mig för dagens klädsel. Undra om de kommer börja regna? Kanske borde ta mina stövlar i fall att. Jag tycker inte om att ha blöta fötter och Conversen är inte de bästa att ha på sig i regn. Mina vinter skor borde oxå funka men om de regnar så är mina stövlar nog bäst. Hmm vilket dilemma eller hur? Ne nu ska jag sluta tråka ut er med skoproblem.



Choklad Muffins

En mysig sak med att vara barnvakt ibland är att man får göra mysiga saker. Som typ att baka muffins med barnen. De ägnade vi oss åt innan vi skulle kolla på en film. Som inte fungerade... Sen kunde de inte enas om en annan film så de slutade med att vi kollade på ett barnprogram som gick på tven istället. De va kul. Eller inte kanske. Dom spenderade en halvtimma med att argumentera fram och tillbaka om vilken film vi skulle kolla på, så jag kopplade bort och tänkte på annat 20 minuter av den tiden.

Måste säga att våra muffins var väldigt goda. Jag tar varje dag ett steg närmare till att bli en perfekt mormor. Bakar kakor, lagar köttbullar, fixar allt och skämmer bort små barn. Eller aaa, jag skämmer inte bort dom hela tiden. Jag tycker bara om att göra kakor. Jag har aldrig innan varit speciellt kär i att baka, jag tycker mera om att äta kakorna. Men de är nått med att äta kakor som man gjort själv. De är väldigt gott, mycket godare än de man köper :)


No thank you, you are 10 years older than me....

Haha, jag ska berätta nått kul för er. En kille som jobbar på gymmet bjöd ut mig på dejt idag. Haha, men jag tackade nej och vill ni veta varför? Det finns några olika anledningar till detta:
  • Han är 11 år äldre än mig
  • Jag vet inte änns vad han heter
  • Jag har träffat honom två gånger och jag har inte direkt pratat med honom vid något av tillfällerna.
  • Han har varit ute med Maria och ... jaa ni förstår nog
  • Han sa till mig: Well, I know u and Maria are friends but she is not really my type... And u are really pretty
  • Sen finns de en till sak men de får ingen veta :)
Visst låter de som en bra idé att gå ut med honom? Den killen är bara ute efter en sak... Han fick vad han ville ha från Maria men ne aldrig i livet. Lite självrespekt har jag ju faktiskt.

Haha jag blev helt ställd när han frågade mig. Hur avvisar man någon på ett snällt sätt, jag menar jag kommer ju träffa honom konstant eftersom att han jobbar på gymmet. Jag kunde ju inte direkt bara säga nej tack med ett stort smile och sen vända mig om och gå tillbaka till mina kompisar som man kan göra när man är ute och förmodligen aldrig mer kommer träffa personen. Jag stötte på honom i en korridor, som var tomm på folk. Jag hamnade i en jobbig situation.

Jag sa till honom att jag inte har nått emot att umgås med honom men inte ensam, ingen dejt. För jag vill inte ha något med en person som är 11 år äldre än mig. De är bara helt fel.

Inte för att han tyckte att de va fel att jag är 11 år yngre, han tyckte inte att de spelade någon roll. Tss men för mig spelar de stor roll. Ursh ne, de va tre hemska minuter.

Riktigt engelskt väder

Jag kan inte säga annat än att jag fick smaka på ett normalt väder här i England. Från att vara soligt och fint på förmoddagen till att de blev grått och regnigt på eftermiddagen. Självklart så skulle de börja regna när jag och Maddie skulle gå hem från hennes dans... Jag förstår inte vad som hände riktigt, förra veckan hade vi temperaturer uppemot 30 grader och nu är de nere på 10 grader. Jag har varit konstant kall hela dagen. Imorse när jag skulle gå upp så kom jag fram till att jag stängt av mitt element förra veckan för att de inte behövts. Det var ett misstag. Det var iskallt i mitt rum. Englands hus har sämsta isoleringen någonsin, eller så är de för att min säng är precis brevid ett tunt fönster. Jag strejkade i 20 minuter innan jag var tvungen att gå upp. Där förstördes min morgon harmoni, bara för att de va så kallt utanför täcket.

Förutom att lämna maddie så har jag spenderat resten av dagen hemma, lekt husmor genom att laga köttbullar och fixa med all tvätt. Pratade med Arez en stund genom viber imorse och med alexandra när jag väntade på Mads. Snart så väntar Cissi på mig på skype. Sverige social dag, jag börjar få lite smått abstinens efter alla hemma i Sverige. Men om två veckor så kommer jag hem och hälsar på. Och innan de så kommer Cissi och Petra hit i två dagar och ska bo hos mig :) Kan inte bli så mycket bättre.


Stressig dag

Gosh, jag har haft en stört stressig dag idag. Imorse så glömde Anushka sina hemkunskaps hemma... Dvs att jag fick gå och lämna dem... De var inte riktigt i min tidsplanering. Sen var de direkt till gymmet efter att ha lämnat de för att jag skulle träffa Thais och Maria där klockan 9. Efter de skulle jag direkt in till stan och fika med Gunhild. Men självklart så glömde jag mina skolböcker hemma så jag var tvungen att hem och vända innan jag kunde in till stan. Klockan 10 i 11 träffade jag Gunhild. Jag har hunnit med en hel del idag måst jag säga.

Jag köpte med mig en yougurt och en Chai Latte från Café Nero och så gick vi till skolans baksida. Vi satt i solen på en bänk och hade det trevligt. Gunhild gjorde klart sin läxa medans jag iaktog den enorma flock med svanar som infann sig på vattnet.

Nu ska jag ner och kolla om barnen har några läxor som dom ska göra. Idag är de läxor som gäller.

XX


Varför mår man dåligt av att veta om att saker är onyttigt?

Efter att ha hjälpt Maja med hennes engelska läxa så känner jag mig nu ganska duktig. Bokstavligt talat gjort om Majas läxa. Hennes text var bra men behövdes struktureras om ganska mycket. Så ägnade ett tag till de. Faktiskt anska kul att göra läxa, jag saknar att ha en skrivuppgift. Knepigt? Hihi lite jag vet. Innerst inne så är jag en pluggis...

Jag har fortfarande lite dåligt samvete efter Fiona och Jez's samtal vid middagen. Det handlade om mat. Jez är på diet och Fiona tycker att han är rubbish rent ut sagt. Haha, de är ganska underhållande att lyssna på när dom argumenterar ibland. Det slutade med att Fiona plockade fram sina WeightWatcher böcker som jag och Jez dök ner våra huvuden bland. Jag satt mest och blev äcklad av hur onyttig all mat är. Vad tusan ska man äta? Jag kan ju inte leva på frukt och grönsaker... Jag får inte änns äta nötter om man nu skulle gå efter den diet metoden. Mår lite dåligt över mig själv :P Eller nja kanske inte dåligt för jag har ju börjat träna vilket är ovanligt duktigt för att vara mig. Ska nog hålla mig till mitt vanliga inbyggda LCHF tänk istället för de där hemska dieten. Jag gillar den dieten, eller de är mer av en livsstil. Inte för att jag är speciellt bra på att hålla mig till den men den är bra. Man får äta ost, grädde och allt annat sånt där men man får inte äta kolhydrater. Jag kan leva utan pasta och potatis, speciellt utan potatis. Tycker inte änns speciellt mycket om potatis. Jag vill inte änns gå på diet men iaf. Man blir äcklad av att veta hur onyttiga saker som man stoppar i sig.

Jag köpte en drickyogurt efter träningen i morse och den åkte i soptunnan efter en klunk. Den smakade socker, rent socker. De va länge sen jag drack nått så sött. De var bara äckligt. Inte direkt det man känner för att dricka precis efter man tränat. Helt meningslöst att träna om man bara ska stoppa i sig samma mängd kalorier inom loppet av 10 min.

Imorgon ska jag träffa las spanish girls klockan nio på gymmet. Visst är jag duktig. Haha, Bruna trodde kanppt på mig. Hon funderade över vem som facerapat min facebook eller om jag bara skämtade. Hihi. Måste hålla med om att de är oväntat men nån gång måste man ju ta tag i sitt liv och de kan lika gärna vara när man bor 15 minuter bort. Om man går vill säga. Jag har ingen ursäkt till att inte gå och träna...

Pankakor till frukost

Jag drogade mig själv med receptfria sömntabletter igår så jag somnade innan tolv. Japp drogade mig själv ja. Jag tog maxantal av mina tabletter och jag kan säga att de hjälpte. Först fick jag en extrem huvudvärk och då låg jag där och tänkte; åhhh vad jag är korkad. Sen efter en stund så blev allt väldigt långsamt och jag bara somnade. Så där på stört lixom. Fattar inte riktigt vad som hände. Jag gick iaf upp en timma tidiagre och så ställde jag mig som planerat och gjorde pankakor. Gott, inte för att pankakor är speciellt nyttigt men de kan inte vara så mycket värre än att äta rostat bröd till frukost.

Nu ska jag städa lite och sen har jag skype möte med fredrika kl 09:30 :) Sen blir de GYMMET ! Haha jag tycker inte om den tanken... Men dom har sumba där, funderar på att börja i sumba. Alla säger ju att sumba är roligt. Mitt motto har tidigare varit: När jag ser en leende joggare så ska jag överväga saken. Om sumban är rolig så kanske de är ett alternativ att fundera över.



Sova

Jag är hopplös ibland. Jag lovade mig själv att sova tidigt men ändå så kan jag inte lägga ifån mig min dator. De finns så mycket nödvändiga saker som jag bara "måste" kolla på... Nu ligger jag här på mage i min säng med mina PJ byxor och en tshirt och funderar över allt möjligt.

Som typ varför jag bestämt mig för att inte äta godis för resten av veckan. Jag är sockerförgiftad! Kan vara de förresten? Anyway, om man nu kan vara de så känns de som om jag är de. Jag äter för mycket onyttigt bara för att jag kan. De är små kiosker överallt och de är så jäklans lätt att gå in och undersöka vad dom har. Har gett upp tanken på Marabou godiset...

Jag har gjort två inbakade flätor i mitt hår, undra hur mitt hår kommer se ut imorgon när jag tar ut dom... hemsk tanke, dom får sitta i tills jag ska duscha helt enkelt


Uppdatering för två dagar!

Nu känner jag mig dålig, jag som vart så himlans duktig på att skriva saker i min blogg... I vilket fall som helst, igår träffade jag en svensk tjej som heter Josefin. Ni ska bara veta hur underligt de kändes att prata svenska när alla runt omkring mig pratade engelska. Jag höll inte räkningen på hur många meningar jag började på engelska, vilket jag nu bittert ångrar. Jag har blivigt så van med att prata engelska att jag blandar med att tänka på engelska och svenska. Så om jag är tyst en stund och hör folk runt om mig prata engelska så är de nästan omöjligt att börja på svenska. Tro mig, tungrörelserna blir helt fel.

En annan sak som är rolig är att man kan träna sin tunga. Jag försökte lära kidsen att vika sin tunga på de där knepiga sättet och de slutade med att jag fick kramp i tungan. Jag visste inte att man kunde få de :P

I alla fall, Josefin var mycket trevlig och vi vandrade runt i stan och åt lunch på mitt favoritställe som jag inte kan stava till (la precis ner en stund på att försöka innan jag gav upp). Sen spenderade vi för lång tid på HM för att Josefin behövde lite nya baskläder. Men vi hittade mer saker inne på Primark så de va onödigt att spendera så mycket tid på HM som ändå inte är roligt. Jag hittade en jätte söt klänning som jag testade. Den var hemsk på, alldeles för liten över brösten. De va nog första gången de hände, de är inte så att mina bröst är speciellt stora, snarare tvärtom. Så från och med nu så dissar jag HM. Förresten, jag köpte världens mysigaste fleesbyxor inne på primark. Dom var typ gratis och hur mjuka som helst. Det gick inte att inte köpa dem! Tro mig, dom är helt underbara att ha på sig på kvällen innan man ska sova.

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt, produktiv dag. Jag träffade Maria på Maddies skola så jag följde med henne hem en stund innan jag skulle till engelska lektionen. Hon lyckades övertala mig att skaffa ett gymkort på samma gym som henne och Thais. De ni, jag ska köpa ett gymkort imorgon och så ska jag gå och träna! Om nån undrar vad som hände där så vet jag inte. Jag har inget vettigt svar på de. Jag undrar faktiskt de själv. Haha men imorgon klockan 12 ska jag infinna mig på gymmet. Jätte duktig känner jag mig nu.

Hemma hos Maria så fanns det tre katter! En är fortfarande bebis, gissa om mitt hjärta smälte. Jag saknar min katt mer än allt annat i världen. Nästan iaf. Åhh Chico, plutten är fortfarande i sverige och elaka Maja tar hand om dig...

 

På morgonen är jag osminkad och så sätter jag alltid på mig något mysigt och varmt men nu är de så underligt väder här så man måste byta om och sätta på sig något kallare vid 12 tiden. Men vädret ska bli kallare i veckan igan, snyft! Vem vill inte ha 26 grader i oktober? DE har varit underbart men jag hade inte så mycket sommarkläder med mig så jag hade lite jobbigt när jag skulle välja kläder... Idag har jag gått runt i en vit skjorta och short utan att frusit.

Nu ska jag sova, tänkte gå upp och göra pankakor till frukost för barnen imorgon så då måste jag gå upp tidigare. Men jag känner för att lägga mig tidigt idag och då kan jag lika gärna gå upp tidigt och göra nått produktivit.

XX


SAKNAR


Great Malvern hills

Kom precis hem efter en underbar promenad uppe på Malvern hills. De va fantastiskt vackert och vädret var underbart. De var blåsigt men jag som bara hade en klänning på mig frös inte ett dugg. Underligt väder vi har här nu, mellan 23 och 28 grader varmt har de varit hela veckan. Fattar inte riktigt vad som hände och jag som lämnade mestadels av mina sommarkläder hemma... Men jag tänker inte klaga på sol och värme.


Rugby Breakfast

Det verkar som alla i England är besatta av Rugby... Eller iaf våra grannar och Jez. Idag så var de tve familjer här och kollade på Rugby och åt frukost. Daisy fyllde dessutom 11 år idag så jag hade gjort en tårta tilln henne. De var min underhållning igår kväll när jag inte hade nått bättre för mig. Så jag ställde mig klockan 10 och började baka en tårta. Ibland undrar man själv hur man tänker. Tårtan var iaf god så det var värt de.

Måste säga att Rygby faktiskt var kul att kolla på. Fotboll kan slänga sig i väggen för den sporten sjönk nu ännu längre ner på min lista av sporter som är underhållande att titta på. Jag vet inte vilken sport som är på topp dock, de finns nog ingen sport som jag finner speciellt underhållande men Rugby var faktiskt ganska kul att kolla på. Plus att alla som spelar har sjuka kroppar. Rugby är tydligen även känt bland tjejerna för den så kallade "rugby-posen". Den går ut på att killen står framåtlutad så man får en "perfekt" syn av hans rumpa. Dock kan jag inte säga att jag är speciellt besatt av rumpor som många andra tjejer. Jag förstår bara inte riktigt hela grejen. Överkroppen är viktigtare för mig om de va nån som tyckte att de va intressant att veta.

Jag kollade bara på andra halvleken och till en början låg de under med 3-12. Hopplöst vad dåliga England är tänkte jag fast jag fick snabbt lära mig att olika mål är värda olika mycket. Som i basket typ. Matchen slutade med att England van med 14-12. Sista målet kom 3 min innan avslut och det var en fempoängare. Det resulterade i att alla förutom jag började skrika YEEEEESSSS!!! Hahaha och där satt jag som ett levande frågetecken och inte fattade någonting. Precis som under föregående 30 minutrarna. "come on mate, take him down, TAKE HIM DOWN" "OOHH you Idiot, do something" "STOP HIM"

Haha, låt oss bara säga att jag måste plugga lite Rugby regler för de va kul att kolla på så jag får lära mig att förstå vad tusan de håller på med när de konstant brottas på planen. De påminner lite om en brottnigsmatch för dom flyger på varandra varje minut. Om man har bollen så är det ett säkert sätt att få hela motståndarlaget att slänga sig över än. Dvs jag skulle aldrig ställt mig på en rugbyplan med en boll...


RSS 2.0