Will you marry me?

Idag är de kvinnornas dag att fria till männen. Den enda dagen som det historiskt sett vart "tillåtet" för kvinnan att fria. Dom gillar traditioner i det här landet. Det pratas om detta precis överallt.

Vardagstrött

Inget speciellt exalterande har hänt idag. Bara en helt vanlig måndag. Det började ösregna när jag skulle hämta Maddie så kom hem helt genomvåta båda två... Fast det var iaf som tur var inte så kallt ute. Då vet jag inte vad vi hade tagit oss till.
Sen satte vi oss och gjorde Pippi långstrump flätor i röd ulltråd som hon ska sätta fast i en hatt och ha på sig på fredag i skolan. Dom ska klä ut sig till en av sina favoritkaraktärer ur en bok och hon gillar Pippi.
Bilder på mig från igår

Kortspelande i solen

Tjatja bloggen! Mohahah jag ör lite flummig just nu. Jag och Gunhild sitter ute i solen, lyssnar på musik och jag sitter med min dator och hon lägger lite kortspel. Nu ska vi spela stress
Kan skriva lite mer senare ikväll!

härligt väder

Jag har lite dålogt samvete för att jag inte gick till gymmet idag men idag fanns de faktiskt en vettig anledning till de. Jag kunde inte resa mig upp (från sittande) utan att de svartnade för ögonen. Något fel var det så att gå till gymmet och anstränga sig var la inte en jätte bra idé kanske. Så jag gick t på en långpromenad istället. Gick in till stan och var med Thais och Maria. Maria har köpt en vit Iphone idag så vi fixade med de sakerna osv.
Det var iaf lika fint väder idag och jag firade med att sätta på mig mina vita jeans och min vita levis skjorta (bortsätt från att den har röda små prickar men den är fortfarande vit). Tänkte höja sommarkänslan lite :)
Jag jätte trött, fattar inte vad felet är, jag sov till och med massa i natt... Störande! Nu ska jag ägna fem min åt att städa mitt rum och sen ska jag ner och börja förbereda för matlagning. Ha de bra där hemma i kylan eller om ni nu är ett varmare land än England


D-vitaminer och solbränna!

varfÖr dra till gymmet nÄr man kan sitta utomhus i femton grader och sol? GlÖm de. drar till gymmer imorgon istÄllet.. Blir sÅ fint nÄr jag bloggar frÅn telefonen men jag bryr mig inte, vill ni lÄsa sÅ fÅr ni stÅ ut med stora ÅÄÖ...

Pink and fluffiness makes people happier!

Det börjag verkligen bli fint väder här nu. Vissa dagar är det nästan till och med varmt. Visst verkar de härligt! Inget sol och bad väder såklart men det är ändå fint. Solbrillor och vårjacka utan dubbla tjocktröjor börjar nu bli möjligt. Fast när man är trött och frusen på morgonen så är de ändå dunjackan som åker på. Varför frysa i onödan lixom?
Igår i skolan så skickade vår lärare runt några papper med halva meningar på och efter en stund så började jag flumma fram knäppa meningar. Tröttnade så på att skriva seriösa meningar. Vi skulle bara öva på att använda ordet" if ". Fick ett rosa papper där det stod:     ...... everybody would be happier!
Min mening blev: If everyting were pink and fluffy, everybody would be happier!
Jag blir iaf glad av rosa fluffiga saker. Iallafall för de mesta. Om en gothic person skulle sätta på sig de tillsammans med svarta läder saker så kanske det inte skulle göra mig mer än att jag tycker att det är trevligt med färg. Jag föredrar de ljusrosa och söta. Inte för att förolämpa någon men det är inte min stil den där emo-stilen. Mer för rosa och blomma klänningar. Haha iaf tillbaka till ämnet.
Det var mitt sista papper så jag målade massa hjärtan, klistrade på ett klisermärke från mitt äpple (golden delicious) och självklart en massa rosa fluff med tre olika rosa färgpennor. (jaaa jag släpar runt på tre olika nyanser av rosa. och nej Philip jag är inte besatt) Vi skrev även in meningen "If love would be in the air, everybody would be much happier!". Gunhild tyckte de var roligt, inspirerad av alla mina hjärtan och att jag skrivit Love is in the air ovan för mitt äppleklistermärke.
Så nu har jag delat med mig av tillräckligt mycket onödig information för idag. Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå till gymmet. Fick dåligt samvete över att jag inte vart där denna veckan efter att ha pratat med Alexandra igår kväll.

Någon som vill smaka?


Photos

Vart ute och ätit en jätte mysig lunch/middag med min engelska familj. Pratade precis med Fredrika en stund i telefonen. Hon har varit i Thailand med Johanna i tio dagar och bara haft det gott!
Lägger upp lite fler bilder från Julias sista kväll i England. Jag kommer sakna henne i massor!

Här har vi unicorn bilden
Sen tupperade vi mitt hår
Efter detta så kan vi la säga att bilderna blev ännu knäppare. Inte för att vi blev fullare eller något utan mest för att klockan var runt fyra så tröttheten slog till. Bushwackers började tömmas på folk så då var de ännu roligare att vara allmänt knäppa :) Jag kröp ner under mitt täcke hemma klockan fem i fem.

I'm a Smiley, I'm a unicorn

Vad ska vi säga om gårdagen? Jag, Julia ocg Gloria hade toppen kul! Först var drog vi ut och åt på en jättejätte mysig thai resturang där maten smakande som den ska göra! Den smakade som i Thailand! Lycklig tjej satt där och åt Pad Thai och drack vin.

Sen tog vi oss till Sin och var på dansgolvet tills fötterna gjorde ont. Efter det så gick vi till Slugs and lettuce och drack en drink med några andra innan vi tog oss vidare till Bushwackers för lite mer drinkar/vinglas/shotts. (alla där hemma som oroar sig över mitt alkohol konsumernade, ta de lugnt! Jag kommer ihåg hela kvällen och jag trillade inte en ända gång) Lite mera dans innan mina fötter sa ifrån. Tänker sååå köpa sånna där saker men han framme under trampdynorna. Det skulle vart skönare att gå på asfallt i slutet av kvällen.
Jag blev kallad för smilegubbe för att jag hade ett konstant leende på läpparna och jag var en unicorn. Mitt hår fick bli mitt horn uppe på huvudet. Underhöll mig med att ge Gloria världens smile och sjunga "unicorn, unicorn, unicorn"... Hahaha det var väldigt roligt. Sen fick jag en väldigt frågande blick från några brevid oss vilket slutade med att jag vek mig av skratt. Dom tittade på mig som om jag "lots the plot" eller som om jag var i behov av att hitta en mentalsjukhus.
I början av kvällen - Helt normala och lugna
At Sin
Slugs and lettuce
Bushwackers
Kan lägga upp fler bilder senare! Nu ska jag byta om och gå ner och vara lite social. Ut och gå med familjen är det som gäller nu. Sen ska vi till en resturang och äta middag/lunch.
See u. xx

Vi hade iaf tur med vädret... Eller? haha

Det ösregnar och jag ska snart ta mig till stan. Nästan invigning på mina stövlar som jag släpade med mig till England för att det "regnade hela tiden"... Jag kan nog räkna på en hand hur många gånger jag har använt dem. Funderade på att ha dem till en klänning en gång när det ös regnade när vi skulle ut och i efterhand så var jag ganska glad att jag inte gjorde de. Alla gick runt i öppna skyhöga klacka ändå så dom hade la bara skrattat åt mintt svenska sett att klä mig. Efter vänder villsäga. Eller iaf lite efter väder... dom har inte insett vad att klä sig någorlunda efter väder är i de här landet. Den dagen jag var ute och det snöade så gick folk runt utan jackor. Tjejerna gick runt i enbart korta sommarklänningar och alla tittade på oss som om det var något fel på oss när vi gick där med våra jackor.
Ska träffa några av de andra au pairerna och ha en liten catch up med olika saker. Som typ att Laure var på dejt igår och jag har missat detta totalt! Så hon har mycket att berätta för mig :)


142 means I love you

Vart i stan med Julia som till min förskräcklse flyttar hem till Sverige nästa vecka! Hon ska flytta ifrån mig :( Smsade lite med Philip som började yra om nr 142 men vägrade säga vad det betydde. Han har hittat på en egen mening till de siffrorna som jag inte får veta.
Julia googlade "142 means" och gissa vad som kom upp. Vi dog lite halvt där inne på resturangen. 142 means I love you. Gissar på att Philip med fick sig ett gott skratt när han fick veta vad siffrorna egentligen betyder.
Deppar fortfarande för att alla (okay kanske inte alla men väldigt många) är utomlands i varma länder. Själv så sitter man här i ett grått England. Fast nu ska jag inte klaga, jag har iaf runt 7-8 plus grader. Kanske även lite mera, jag vet inte vi har ingen termometer i vårt hus.

Helt meningslös information

(helt ovettig info, tänkta bara varna alla som ville läsa något intressant)
Seriöst det går inte bra för mig idag. Jag har lyckats klicka ner mitt inlägg jag börjat skriva två gånger nu. Som om blogg.se (möjligtvis Gud om han nu existerar, han är iaf inte på min sida för tillfället) inte vill att jag ska dela med mig om onödig information.
Jag tänkte berätta om en efterbliven irriterande tanke som jag nyss drabbades av. "Varför har vi svenska kuddfodral? Dom kommer ju aldrig passa på mina engelska kuddar" Fast ni får inte tycka att jag är helt knäpp nu bara för detta. I England är det normalt att ha avlånga kuddar. Jag gick ner för att byta fodral men det visade sig att alla var lika stora. Jag tyckte att dom såg helt normala ut. Insåg efter en stunds irritation att Aha, det var visst bara jag som vant mig med att kuddarna är avlånga. Vips så var sängen färdigbäddad när jag väl fattat att det faktiskt var rätt storlek. Kände mig någorlunda efterbliven över att det störde mig så...
I skrivandes stund så kom en nyckelpiga och hälsa på mig. Förstår inte riktigt vart den kommer ifrån dock. Hörde helt plötsligt en liten duns brevid min säng och där satt en liten röd sak med prickar.
Kan tillägga medans jag väntar på att min bild på min lilla kompis ska laddas att jag precis slog i huvudet hårt i väggen när jag la mig från att sitta skräddare till att lägga mig på rygg. Det gjorde ont. Blir inte förvånad om jag får en bula imorgon... Så nu har bilden laddat klart. Peace out

Valentines day

Jag är trött. Det är jobbit att underhålla barn hela dagarna. Jag har dessutom lagat mat två gånger och fixat med massa tvätt. Skidresor brukar orsaka en del tvätt om man säger så... Haha :) Jag är glad att mina barn är såpass gamla att jag inte alltid behöver hålla koll på dem.
Vi åkte in till stan runt kl ett och så strosade vi runt i olika affärer (som dom ville gå till) och sen så satt vi och fikade. Jag drack mitt te och dom drack... hmm jag är inte säker på vad det var men det var något skumm med smak på. Anoushkas choklad sak var god men maddies jordgubbs sak var jätte äcklig men hon satt lyckligt och slurpade i sig den och tyckte den var jätte god.
Jag har iaf haft en mysig alla hjärtans dag :)

Half-term = En veckas konstant barnpassande,,,

Barnen har lov och jag är konstant barnvakt. Igår var jag och Maddie på ett fik, lekte i parken och var på en promenad. Anoushka stannade hemma och gnällde. Kul att hon börjar få humörsvängningar, inte för att det går ut över mig speciellt mycket men hon hade ett stort bråk med Jez för att hon var uppe klockan 10. Jag tror det var därför iaf, hade ingen lust att gå ner och joina krigszoonen direkt.
Snart ska vi in till stan och härga en stund. Få dom att bli av med lite energi. Dom kan ju inte direkt sitta hemma hela dagarna eller. Jag och Maddie har gjort ett diadem idag, hon fick ett sånt där kit i julklapp med grejer för att kunna dekorera några egna hårband.
Det är vår här förresten, vi hittade blommor ute i parken. Haha de ni, vi har blommor och ni har fortfarande iskallt hemma i Sverige.

Fyra dagar i Polen med mamma

Vad kan man säga om vår weekend till Polen. Det var KALLT ! Haha jag fick en smärre chock när jag landade och såg massa snö.

Vi bodde på Hilton i Gdansk och bara hade de mysigt. Åt goda middagar, var på spa och allt de där man ska göra när man har en mysig semester. Känns dock som om jag gått ett ton av alla mat vi ätit. Och alla efterrätter som jag satte i mig utan att blinka... Hmmm, min favorit resturang var nog ändå sushi stället som låg längst bryggan precis brevid hotellet. Det var väldigt gott och stört mysig stämning där inne.
Jag skulle få choklad massage och han gav mig en handduk och ett papperstyg bit med gunniband på. Jag frågade vad jag skulle ha den till och han visade med händerna att jag skulle ha den runt höfterna. Min förvirrade tanke var; aha, jag ska sätta den runt höfterna så jag skyddar trosorna. Sen fick jag gå in i ett badrum och byta om. När jag skulle sätta på mig denna pappers bit så upptäcker jag till min förskräckelse att det är ett par trosor. Stringtrosor... Jag trodde att jag skulle dö. Mamma som satt utanför badrummet i sin pedikyr stol fick höra mitt lite halvt panikaktiga skratt. Jag skulle lägga mig på en bänk i enbart ett par string i papper(!) som inte satt speciellt bra och det var en kille som skulle ge mig massagen. Men det hela gick panikfritt för jag hade en handduk över mig hela tiden som täckte hela mig förutom den delen han masserade för tillfället. Skulle vilja säga att det var väldigt anslappnande och sen så luktade jag choklad hela dagen även fast jag duschade av de.
Vi var på en marknad och köpte lite pälssaker som både Maddie och Anoushka fick rysningar för. "Ohhhh LINA you have a rabbit around your neck! That's sooo freaky..." Men jag älskar min halsduk och min poncho. Dom är väldigt mjuka och mysiga så småbarnen och alla andra som ogillar de får säga vad de vill.

minus is the....

Efter att ha tittat på när min familj plus våra grannar haft ett snöbollskrig så satte jag mig i en taxi hem till Maria där jag skulle fixa iordning mig och äta middag. Toppen mysigt som vanligt!
Snön förstörde helt och hållet mitt plattade hår när jag och Loan stod ute och väntade på att taxi-gubben skulle komma och lämna hennes telefon. Hon glömde sin mobil i taxin och så efter en stund så ringer min telefon (senaste uppringda) och så säger han att han ska komma och lämna den. Måste säga att vi blev väldigt förvånade. Väldigt snäll taxi gubbe som kom och lämnade tillbaka den till oss.
Jag åkte dock hem runt halv ett tiden när de andra skulle dra vidare till Bushwackers. Yey, feber! Hade inte helt blivit kvitt min feber så kände att antingen så åker jag hem nu och blir bättre tills imorgon eller så följer jag med och mår dålig om en stund.
Imorse när jag vaknade så vaknade jag upp till ett ensamt hus. Min familj är nu i Frankrike och jag suckade ganska högt när jag upptäckte att de glömt att ta med sig barnens engelska "godis bars" som dom skulle ha i backen. Plus alla mackor dom skulle ha till frukost. Dom åkte till flygplatsen runt fem på morgonen så dom skulle äta frukost osv i bilen men frukosten glömdes hemma...
Men nu har jag spenderat halva dagen på att inte göra någonting. Ska ta och hitta på något nu tänkte jag.

Snowing!

Vet ni vad, det snöar! Familjen jag bor hos ska åka till Frankrike och åka skidor imorgon och dom började precis titta på hotell vid Birmingham's flygplats. Fiona sa att man vet aldrig, när de snöar här så stannar hela landet. Dom är helt inkapabla att hantera snö i detta land. Helt galet! Jezz tillade att det är många som kommer hålla tummarna på att snön håller i sig till på måndag för då är oftast skolorna stängda. SKOLORNA STÄNGER på grund av lite snö?! Är det inte absurt? Jag vet inte om jag ska skratta eller vad jag ska göra.

Igår tog jag mig hela vägen till Kempsey och va på Tea-party! Gunhild fyllde 21 igår så ikväll ska vi ut och fira både henne och Julia. Sitter och funder över vad jag ska ha på mig. Det lär bli iskallt att ha klänning men å andra sidan om vi ska till bushwackers där de är 21+ idag så kan de ju vara en bra idé att klä upp sig lite iaf. Dom brukar vara ganska stränga med sina åldersgränser där har jag hört fast inte riktigt erfarat. (är erfarat ett ord? ni fattar vad jag menar iaf)
Tillbaka till igår igen för jag vandrade bort i skrivandet värld... Det var väldigt mysigt att dricka te och äta för mycket kakor. (dåligt samvete.. jaaaa haha) Deras chokladbruna labrador hängde runt vårt bord i hopp om att vi skulle "tappa" något på golvet som han kunde äta upp.

Jane Austen

Jag har börjat läsa Jane Austens Pride and Prejudice (igen) så ska krypa ner under täcket och ta upp den om några minuter. Jag har läst lite fram och tillbaka i den under dagen. Tog en promenad i solskenet innan och satte mig med boken i parken fast där satt jag i sisådär några minuter innan kylan gjorde hela mig till ett isblock. Tur att vi har ett fik i parken. Gick in och satte mig där och drack tee och läste i min bok med piano musik i öronen för att överrösta de två barnen som sprang runt och förde oväsen bakom mig. Åt en väldigt god kaka, fick dåligt samvete för att jag åt kakan och efter en stund funderde jag på att köpa lite mer kakor. Haha fast det gjorde jag inte. Dåligt av mig så det räcker att faktiskt äta en kaka.

Hur lyckas man gå in i en stängd dörr?

Jag vet inte vad det är med mig idag. Eller snarare nu på eftermiddagen. På morgonen var allt fine men jag tror att tröttheten av att vart upp lite för länge (jag kan också vara de) börjar ta över. Jag gick precis rakt in i en stängd dörr. Det gör ont i pannan.

RSS 2.0