Gårdagen

Jonathan grillar får i sitt wii-spelande och Patrik håller på och bygger lite på vårt golv. Det ser väldigt roligt ut hemma hos oss nu. Där vi brukar ha matsalsbordet är för tillfället inget golv. Fast det kommer snart. Partik är duktig och sätter upp nya golvstomar.
Jag vaknade när mamma kom hem från jobbet av att hon knackade på min dörr. Jag va jätte irriterad och förstod inte varför jonathan kunde öppna dörren själv. Det tog några sekunder att förstå att det var mamma som knackade på glasdörrren i mitt rum och att det inte var Jonte som busade med mig. Jonathan kom in och hoppade på mig en timma senare och när jag inte ville gå upp så började han kittla mig på benen. Det är tortyr...
Om en stund så är det ducshen som gäller för mig. Runt klockan två ska jag ta mig in till stan och träffa Arez för att fika och prata lite. Jag var i stan med Fredrika igår i X antal timmar och letade efter nyårsklänning till henne. Fast det gick inte så bra för oss. Fredrika ville ha en färgglad klänning och att hitta de nu är snästan omöjligt...
Sen hamnade vi på ett nytt cafè där vi satt i två timmar kanske innan vi skiljdes åt och jag fick springa till bussen. Det var antilgen springa eller vänta i en halvtimma och att vänta på en buss var jag inte så sugen på direkt.

God Jul

God Jul alla människor. Jag kommer rulla ner för trappan sen. Jag har ätit konstant hela dagen.
Jul frukost hemma i lugn och ro med lite julklapps öppning hemma hos mamma.
Sen Jul Lunch hemma hos Lena och Mattias. Vi var totalt sjutton stycken som var där. Julmat i mängder och ett stort julefterrättsbord efter de. När vi skulle åka så gick Mattias för att "köpa tidningen" och vi mötte tomten som traskade mot dörren lagom tills vi skulle åka.
Nu har vi ätit julmiddag hemma hos pappa och snart blir det mer julklappar och de traditionella äggosten som de äter på Tjörn där Marie har sina rötter. Fast dom kanske äter de på andra ställen med iofs.
Glögg bord
Kalle Ankas
Jack fick för sig att plocka isär Hannes lego så jag och Lars byggde ihop de igen. Visst fin lego tomte.
Olle
Julklapps slagsmål
En kvart senare
Patirik hittade en intresant bok
Mindre vacker bild på mig

Lilla Julafton

Idag har vi haft lilla julafton hemma hos mamma som sagt. Jag har strosat runt i en mys poncho halva dagen, jag vet inte riktigt vad jag tycker, det är la inte de snyggaste fast det är grymt skönt att ha på sig. Det är som att gå runt med en filt runt sig hela tiden. Vi hade ingen presentöppning eller så idag, det har vi imorgon bitti innan vi ska hem till Lena på Jul Lunch. Eller joo, Fredrika hade köpt en present med rosa tema :) Lite smått och gott men framförallt mitt favorit godis. Geisha choklad ! Haha.
Sen tog vi en promenad till pappa för att kidnappa deras bil. Vi hoppade på stenar på vägen och lekte ballerinor. Det måste sett kul ut för andra... Vi var mycket nöjda över att regndropparna såg ut som snö ska ni veta! Sen åkte vi till Lucas och tittade på när han städade lite. Vi fick i uppgift att vika ihop några förkläden och sådär. Sen fick vi goda kakor fast jag gav bort mina till Lucas så han kunde muta hans kompis som skulle hämta honom vid färjan.

God morgon (?!)

Kan man säga god morgon när klockan snart är tolv? Jag har funderat på de nu i si sådär tio minuter nu. Man borde kunna de fast igentligen skulle man använda goddag. Jag gick dock upp för ganska länge sen. Jag är ingen sjusovare jag inte. Eller lite kanske... Jag blev väckt att att Måns hoppade upp i min säng och slickade mig i ansiktet. Måns är våra grannars katt som vi för tillfället passar. Jätte fin grå norsk skogskatt (för er alla som pratar språket kattraser) Jag tycker att det är lite kul, det är ju lite hundvanig på att bli väckt av att bli slickad i ansiktet. Det är inte lite hundvaning på det eller hur?
Vilka nödvändiga funderingar jag har eller hur... Jag ska stoppa ner alla prylar i min väska nu och så att den är redo när mamma plocka upp mig. Jag får helt enkelt leva lite i min resväska den här resan för det kommer bli ett ständigt flytta fram och tillbaka de närmsta dagarna mellan mammas och pappas hus. De två första nätterna har jag sovit hos pappa och i natt ska jag sova hos mamma sen imorgon hos pappa och sen efter de hos mamma. Haha reserande dagarna är dock inte riktigt bestämt ännu.
I eftermiddag/ikväll så blir det ite halvt julfirande hemma hos mamma och då ska Fredrika vara med :) Presenterna är inslagna och ligger redan hemma hos mamma.

Sverige besök

Jag har haft fullt upp hela dagen från klockan åtta när jag gick upp fram tills halv tre när jag kröp ner under täcket. Jag ska sova nu som några minuter, har precis tvättat ansiktet med en tvål som inte var avsedd för de så mitt ansikte fick en suspekt röd färg... Tagit ur mina örhängen jag fick av Lucas i julklapp och lagt dom i sin lilla ask. Han nojjade sig för att jag inte skulle tycka om dom men dom är jätte fina. Lucas åsikt var att det såg ut som muttrar och det gör de ju lite om man tänker på de man dom va fina (du kan vara lugn Lucas, jag tycker om dom).
Nu tänkte jag berätta hela min dag lite kortfattat för alla som har lust att läsa om den.
Började dagen med frukost med pappa och sen ringde jag och väckte Alexandra. Vi åkte in till stan för att inhandla Lucas present och mammas present. Sen hamnade vi på super sushi. Vi konstaterade att de borde ha mer space mellan borden där inne (super liten lokal dock) för att en tjockis som skulle gå förbi vårt bord lyckades stöta till Alexandras pinnar när hon försökte äta. Utlöste någon slags fnitter attak.
Sen gick vi till hemköp och köpte lite kladdkakeingridienser och jag köpte en lussebulle (abstinens) på vägen ut och påväg mot bussen. Sen när vi hoppas av vår buss så kom jag ihåg mitt och Fredrikas Sten-hoppar event så jag hoppade på en sten... Alexandra hoppade oxå på en... hahaha Hoppas du också gjorde de nu Freddy!
Efter de bakade vi vår kladdkaka och öppnade våra paket till varandra. Jag fick massa härliga krämer av Alexandra och hon fick en patrick cox väska av mig som jag egentligen ville behålla... Haha jag hade ingen alls lust att ge bort de men hon verkade iaf tycka om den. August och Jennifer joinade sedan vårt kakätande och vi hade så trevligt så.
Inte var min dag slut här inte, det var tillbaka till pappa som gällde för att äta stekt lax till middag och äta pepparkakor med ostar på. Jag och Maja slog in alla julklappar vi (läs jag) köpt till våra föräldrar, lille bror och Fredrika. Sen dumpade jag Maja hemma hos mamma för att ta en tripp in till Lucas och hänga med honom på hans jobb/hans café tills stängning. Då åkte vi på en nattlig tur som slutade hemma hos Alexandra med presentöppning för vi missade färjan... (Jag fick då mina marc jacobs örhängen och Alexandra ett armband från ...? kommer inte ihåg)
Vi tog tolv färjan ut till Björkö och så var jag hos Lucas i två timmar och gosade med hans vovvar som jag tycker väldigt mycket om. Om jag någonsin ska köpa en hund så ska jag ha en chihuahua(!) för dom påminner mig lite om en katt. Dom luktar gott och har mjuk päls. Och viktigast av allt dom är inte så stora.
Nu är de time för mig at sova för imorgon är det Fredrika som står på schemat ! Wiie natttiii

Birminghams flygplats

Nu sitter jag så snällt och väntar på mitt plan efter att ha köpt lite julkappar till migsjälv... Haha typiskt mig. Men det gick ju inte att låta bli. Jag blev så kär i de halsbandet jag köpte. En silver kedja med en rosa hjärtformad kristall.
Jag har suttit och tittat på en tant/tjejs outfit nu ett tag och kan inte komma fram till hur hon tänkte riktigt. Önskar att jag kunde ta ett foto och visa er men det vore lite oartigt. Hon har fem olika nyanser av grön på sig i olika lager och sen till de har hon senapsgula strumpbyxor. Jag tycket att detta är mycket underhållande. Fast jag tror att det är många som skulle uppskatta denna stil men jag förstår mig dock inte på den.
Igår såg jag en man i shorts och flippflopps. Och det regnade igår. Och det var iskallt. Jag förstår inte hur människor tänker ibland. Fast jag kan väll inte påstå att jag är speciellt vacker just nu. Jag gillar inte att flyga i jeans så jag är väldigt mysklädd med tights och allt. Vi kan fortsätta med att jag är osminkad och har rosa, lila och silver färgat glitter som pryder mitt ansikte. Jag upptäckte de nyss och jag får inte bort de... Haha, sen har jag en inbakad fläta som jag gjorde i morse efter att jag duschade håret. Mitt hår kommer vara jätte fint och vågit när jag släpper ut de men det är skönt att inte ha de hängades i ansiktet.
Ne men nu är de snart time att leta upp vilken gate mitt flyg är ifrån. Är inte framme i sverige förrän vid halv 11 dock för jag ska till Amsterdam och vända. En tripp till amsterdams flygplats kändes värt de för det kostade nästan 1300 mindre än ett direkt flyg. Jag tycker att flygplatser är ganska mysiga att strosa runt på faktiskt.
Fast nu ska jag sluta svamla och leta upp en skylt med alla flygen på.
Snart får jag träffa min lilla kissemisse igen :) Jag längtar ! 

Glitter kakor

Vi har gjort glittriga kakor och ätit lunch. Det är glitter överallt även fast vi har dammsugit golvet. Vi ska våttårka glovet snart i ett försök att avlägsna lite mer glitter. Det är inte bara golvet och allt annat som är glittrigt utan hela vi är även täckta med glitter... Så får la ta och byta om innan dom kör mig till flyplatsen. Ikväll kommer jag hem till Sverige. Rätt dag den här gången... Väskan är packad och står i hallen i väntan på att bli utburen till bilen.



Online Check-in

Jag har jag checkat in mitt flyg nu och sitter lite halvrädd och kollar på Anoushka och Maddies pjäs om vampyrer som äter gravida mammor... Helt normalt i den här familjen... Haha

Julklapparna klara

Idag har jag köpt mina sista julklappar och konsaterat att jag inte kommer få med mig så mycket annat hem... Haha mina julklappar tar upp halva väskan. Jag vill inte veta vad jag har lagt på presenter i år. Fast jag ska ju på pengar av min syster med för jag har köpt från oss saker från oss båda två och även från mamma till Patrik och Jonathan. Jag är värsta jultomten!! (HOHO finns det några snälla barn?)
Jag har även lyckat köpa lite saker till mig själv nu under juletiderna. Det är ju nästan omöjligt att gå i stan och inte köpa något till sig själv.
Nu står jag iaf i köket lagar mat, dricker te och lyssar på julmusik på datorn.

Alla vi som älskar när Fredrika Karlsson trillar....

Jag tyckte att det var lite kul. Jag googlade Fredrika Karlsson och det andra alternativet som kom upp var facebook-gruppen som Lovisa och Johanna skapat.

Haha jag är ju efterbliven!

Jag satte mig för att skriva ut mina flygbiljetter och upptäcker att det bara är den 19onde idag. Jag har varit helt säker på att det var tisdag jag skulle åka hem på men jag åker ju hem den 21a dec... Haha och imorgon är det den 20onde!
Snopet ! Jag som ville hem nuuu och hälsa på... Hur kan man ta fel på vilken dag man åker hem?

Hur klantig kan man vara?

Nu är jag hemma igen efter att ha plockat upp Maddie i skolan.
Jag lyckades tömma en kopp te i mitt knä innan när vi var och fikade/halv lunchade. Inte så att jag välte koppen heller utan jag satt och tänkte på annat och när jag skulle dricka så lutar jag koppen så där 20 cm ifrån munnen. Jag reagerade inte innan det brände till och jag hade en halv kopp te över mig... Hur klantig får man vara lixom? Jätte irriterande att man är så misslyckad.
Sen ägnades ganska lång tid åt att köpa julklappar så nu är pappas, Maries, Alexandras och Jez och Fionas klara. Och även några fler men jag orkar inte rabbla vilka jag har köpt till andra dagar.
( btw, mina mackor ser väldigt onyttiga ut men jag tror inte att dom var det)

Hejdå fika

Nu ska jag in till stan och ha en slags hejdå och god jul fika med Gunhild, Sara och Laure. Det regnar, visst förvånande? Ingen snö här inte... Ingen julkänsla över huvudtaget.
Jag kan iaf använda mit nya paraply som jag köpte häromdagen när jag var i stan och det började regna mitt ifrån ingenstan. Knepigt eller hur? I går började det regna fastän det var strålande sol... Det blev en väldigt fin regnbåge, man måste ju se de positiva med regnet. Fast jag trodde att det skulle regna mycket mer här i England än vad det faktiskt gör.
Mamma skvallrade om att mormor var orolig för mig, för att jag äter för mycket kakor... Så bara för mormors skull ska jag äta något nyttigt idag när jag är och fikar. Om det nu finns något nyttigt, det brukar vara svårt att hitta... Eller det brukar finns low fat saker men dom smakar underligt så då är jag nästan hellre utan.
Åhh en till sak, imorgon åker jag till SVERIGE ! Wohhooo jag är hemma tills den andra januari. Inte för att det är så speciellt länge men det ska bli mysigt att komma hem lite :)
Jag kommer säkert ha lite roliga bilder att lägga upp sen för Sara tycker om att leka med min kamera så har blivit beodrad att ta med mig den.
Ciao for now

fullt upp

Jag är fortfarande iskall. Mina tår har fortfarande inte tinat efter att ha gått runt i stan i fyra timmar. Och innan de så tog vi en omväg längst floden där jag hittade en gunga(?) som jag försökte klättra upp på men jag erkände mig besegrad när jag hängde upp och ner i knävecken i mitt försök att komma upp på den. Den var för hög helt enkelt. Jag har iaf köpt tre julklappar till ! Känner mig duktig.
Nu sitter (ligger) jag i min säng med Fredrika i Viber. Vi ligger och pratar om tidsskillnader och om att vi trötta. Jag har lyckats med två utgångar, julklappshopping i julrushen, söndagsmiddag med högljuda barn och nu så är det städning av mitt rum som gäller. Snart iaf. 

Utgång med Julia

Igår var jag och Julia ute och hade kul. Det var jag, julia och alla gamlingar! Haha vi stod och dansade på ett dansgolv fullt med folk i 30 år åldern och även en hel del i våra föräldrars åler. OCH MORMOR OCH MORFARS ålder! Haha det var ganska underhållande att se dom stå och visa sina moves.
Sen hittade vi några vädigt sexistiska killar som försökte få oss att följa med dom hem till deras "hottube"... Dom frågade även om vi var lesbiska. Mycket trevliga killar... Hmm eller?
Nu ska vi äta frukost och sen ta oss in till stan för att möta upp Gloria och Laure. Ikväll blir det en utgång med Laure:) Haha partyprinsessan här i helgen!
(jag har en ny topp föresten, Jag hoppade runt och "lekte" fjäril med de för att visa Jez och Fiona. Haha jag passar väldigt bar in i denna knäppa familj )

Förvirrat samtal

Jag och Maddie hade ett väldigt roligt samtal innan med några sköna kommentarer.
Maddie: Tjocka människor äter tv:n.
Jag: ehhhh? va?
(hon kom dock framtill att hon sa fel och att hon tänkte säga; tjocka människor äter framför tv:n)
Sen fick jag höra en hel berättelse om när hennes kompis i skolan hörde fel och trodde att Maddie sa att hon skulle äta hans hjärna.
Slutsats: Om man vill bli tjock så ska man äta en tv och om man vill bli super smal som Maddie ska man äta sina kompisar hjärnor.
Over and out

Gårdagen

Jag hade mitt tal igår och det gick jätte bra. Jag måste sluta ojja mig för enkla saker. Det kändes inte ett dugg konstigt att bli filmad.
Jag satte mig på Nero och övade på talet. Jag ville sitta i en speciell soffa där och jag insåg när jag suttit där i fem minuter att det var iskallt för att dörren var öppen. Det var meningslöst att stänga dörren för så fort det kom in en ny människa så lämnade de dörren öppen. Jätte irriterande. Så jag satt och halvfrös i två timmar för att jag inte hade lust att byta bord. Jag tycker om de hörnet och så hade jag slagit upp datorn och tagit fram alla papper.
Så igår kväll somnade jag klockan elva. ELVA (!?) Haha nått gick ju fel där måste jag tillägga. Jag somnar aldrig klockan elva.
Till frukost har jag gjort pankakor till de små trollen och de har precis dragit till skolan (Anoushkagår och Fiona körde Maddie för hon skulle till farbror doktor). Jag ska lägga mig framför tv:en och sova lite om en stund. Jag har ingen större lust att göra något annat.
God natt omvärlden

Ibland är man smart

Lina: Om man är i Paris så måste man ju ta en bild med parisehjulet.... (?)
Fredrika: Haha du menar Eiffeltornet va?
Lina: Hehe... Jag tänkte säga lutande tornet i Piza.
Fredrika ifrågasätter mina geografikunskaper...
EDIT: Fredrika och Lucas säger att jag är en tjockis. Today, I went to the gym. FML

Vart tog solen vägen?

Det var soligt och fint innan. Nu duggar det och Är iskallt. Maddie skulle absolut leka i parken. Jag fryser och vill hem (!)

Avskyr måndagar

Jag verkligen avskyr måndagar. Jag har iaf ingen skola idag för jag ska hålla tal på onsdag och den andra halvan av klassen har idag. Jag istter nu i min säng och försöker att undvika all städning jag har farmför mig nu på förmiddagen... Ursch säger jag bara. Kidsen lyckas alltid stöka ner sina rum något enormt under helgen. Denna helgen har även halva huset julpyntats och en julgran har släpats fram och tillbaka genom huset.
Det ligger granbarr på hela nedervåningen som jag måste damsuga upp, allt julpyssel ska läggas undan osv. Här har vi baksidan med att vara Au Pair. Städning efter en väldigt stökig familj. Det hade varit så mycket enklare om de var organiserade. Jag har fortfarande ingen koll på vart saker och ting ska ligga för dom har ingen speciell ordning på något. Fast jag tycker fortfarande om dom, dom är super mysiga även fast de aldrig har någon ordning på saker.
Jag tog en lite promenad och hälsa på mina kära små djur kompisar efter lämnat Maddie vid skolan. Jag hade verkligen ingen lust att komma tillbaka hem. Jag ville bara hålla mig bort så länge som möjligt. Jag har årsinvigt min pälsmössa idag också, det var kallt imorse. Och det är iofs fortfarande kallt.

Loan fyller 18

Imorgon fyller Loan 18 :) Så imorse så åkte vi till Kempsey dit hon bor (15 min med bil) för att gå på en liten överrasknings lunch som hennes familj annordnat. Det var riktigt kul att se hennes ansikte när vi kom och knackade på. Det var några andra familjer där oxå och det var jätte mysigt. När vi kom så fick vi ett glas champange och så var det framdukat lite olika franska ostar till Loans ära. Notera att det var franska ostar från Frankrike:P Haha Loan och Laure var lite halvt i exstas av att få äta fransk ost.
När jag kom hem bäddade jag ner mig i soffan framför skidskytte och tyckte synd om migsjälv. Jag är läskigt trött och mitt hår är i behov av en dusch. Jag hade planer på att göra de i morse men när väckarklockan ringde så hade jag helt glömt bort varför jag ställt den. Jag blev jätte gnällig av att den ringde vid nio när jag skulle upp... Så jag fortsatte sova tills jag fick ett sms av Thais om att hon skulle bli tio min försenad. Då fick jag lite smått panik. Jag hade 20 min innan jag skulle vara utanför dörren för att ta mig till stan. Men det gick bra och jag var i tid i stan.
Det börjar bli kallt här nu förresten. Vi hade is på en liten vattenpöl igår som jag fotade så fint.

Friday Night

Jag skulle bara vara ute en snabbis igår men det slutade med att jag kom hem lite efter fyra. Jag hade ingen lust att vakna på morgonen. Jag vaknade inte av väckarklockan. Jag vaknade när Josefin smsade mig och informerade att hon satt på tåget. Då var det bara att palla sig upp.
Det var iaf väldigt trevligt igår. Vi träffade Charlie och hans kompis från Irland. Charlie fick översätta för mig lite då och då. Högt ljud och väldigt underlig dialekt är inte en bra kombo. Fast jag tänker inte gå in på några detaljer för resten av kvällen för jag orkar inte skriva. Jag är jätte trött och vi ska över till våra grannars hus om några minuter så jag ar inte riktigt tid med det.

Julstämmning

Nu står maten i ungnen och SVENSK julmusik spelas på spotify. Haha nu när jag är ensam i köket så är det inget barn som byter så fort der kommer en svensk låt. Jag tror inte att Maddie tycket om svensk musik. Jag får inte änns bestämma över min egna dator när hon är i närheten...
Det har varit jätte fin väder här idag. Solen har strålat och det har endas fallit några få regn droppar. Man vet att man är i England när det börjat regna när det är strålande solsken. Innan när jag var på stan med Laure så nynnades det på julsånger och så lekte vi fågelskådeare. Vi fick gömma oss under armarna så fort fåglarna fick för sig att flyga ett ärovarv.
Sen så stalkade fåglarna oss när vi flyttade på oss några meter.

... misslyckat ...

Jag känner mig så misslyckad. Jag har lyckats förstör mitt kamera stativ. Jag råkade på något sätt göra sönder skruven som man skruvar i de där hålet under kameran så nu sitter skruven fast där... Åhh vad jag är misslyckad. Fast det kanske går att lösa iaf. Jag får undersöka saken senare.
Lämnade Maddie vid skolan, tog en snabb promenix och sen var det hem och städa som gällde. Nu har jag ätit lunch så ska ge mig iväg till stan för att träffa Laure och fika :)
Jag och Alexandra satt och hittade dikter igår. Som vi postade på Lucas Facebook. Det var väldigt roligt. Alla dikter jag hittade och la upp var jätte sliskiga :P Jag tyckte speciellt om ett varcket recept som jag hittade men han verkade la sådär nöjd med de...
Tillsammans tog vi fram ingredienserna till vår kärlek
25 gram söta drömmar
50 gram trohet
7 dl orubbliga löften
1 kg ömhet
3 kg förälskelse
Detta blandade vi i en skål med varma händer
Sen hällde vi upp det i en form för att sedans gräddas av heta blickar
Vi döpte kakan till kärlek
Med sockersöta ord åt vi upp vår kärlek
Nu finns bara smulor kvar

Duktigt Lina

Jag övervägde att inte alls gå till gymmet. Jag ville bara inte men nu när jag vart där så förstår jag varför jag inte ville. Jag tycker verkligen inte om känslan efter man tränat. Jag förstår inte vad det är för fel på människor som tycker om den känlsan. Ännu värre träningsvärk. Förstår inte hur folk kan tycka om att ha träningsvärk.
Jag håller på att blåsa bort. Det är stört blåsigt här. Dock inte lika illa som i Skottland där vissa skolor är stängda för att de blåser för mycket. Blåsigt, iskallt, grå himmel check! Japp jag är i England... Haha
joopssii. Nu får jag sluta skriva. Jag tittade åt "rätt" håll när jag gick över vägen vilket resulterade i att jag nästan blev påkörd. Jag han inte gå ut i vägen innan jag vände huvudet åt rätt håll... Att man aldrig kan lära sig att titta åt "fel" håll, det är fullständigt omöjligt. Eller på vägar jag går ofta så tittar jag nu mera åt "fel" håll men annars så går de la sådär för mig..
xx

Gymmet

Nu är det nog dags att gå till gymmet igen. Det var en vecka sen jag var där nu. Jag har varit väldigt omotiverad den senaste veckan. Inte för att jag vill gå dit nu heller men jag måste ju plåga sig själv.
Fast vad skulle jag annars hitta på? Jag funderar på att leta upp något enklare arkitekt program och leka lite. Igår på lektionen skulle vi i par bygga våra egna hus och jag måste säga att mitt och Saras hur var en riktigt sensation. Övningen var att vi skulle hålla i en kort presentation och annat kan man la inte säga. Vårt hus var tre våningar.
Våning ett bestod av vardagsrum, kök, matsal i ett ända stort rum. Sen var det en toalett oxå. Jag gillar hus där det knappt är några väggar. Öppna ytor kanske man kallar de, inte vet jag.
Våning två bestod av vårt sovrum med en sto öppen spis och en "walk in wardrobe" (nu bor jag i england och där får man inte säga closet) (eller man får säga closet i meningen att "komma ut ur garderoben"). Sen fanns det även ett stort badrum och ett enormt kontor.
Vårning tre skulle vara ett spa med ett mini gym. Haha visst har vi skapat ett mysigt litet hus. Fast det var trädgården som alla började skratta åt. Jag bestämde att vi skulle ha en lååång uppfart som kantrades med träd och blommor. Väl framme vid huset så skulle vi ha en sån där rondell liknande sak. Sara skrattade när jag bestämde detta. På baksidan av huset så skulle vi ha en stor pool, stor altan, en skog, en sjö, ett sånt där litet japanskt hus som man dricker te i (omgivet av japanska körsbärsträd såklart). Sen så skulle vi ha ett liten stuga där våra barn som vi adopterade skulle bo. Sen så skulle vi ha några golfbilar så vi kunde åka runt på våran tomt. Att gå skulle ta för lång tid.
Haha jag och Sara hade riktigt kul när vi satt och spånade på våra planer. Vi tänkte att vi kunde ta över rollerna som Angelina Jolie och Brad Pitt nästa gång vi ses och spela in en "mr and mrs sexy". Haha ibland kan Engelska lektionerna vara mycket roligare än vanligt.
Men nu ska jag gå till gymmet. Jag SKA ta mig till gymmet. Jag vill inte gå till gymmet men jag går ändå. Bara för att plåga migsjälv som sagt. Så nu har jag skrivit att jag ska gymma här på min blogg nu måste jag ta och göra det oxå.
Jag har dock ingen rolig bild att lägga upp så ni får klara er med en låång text
xx

Knäppa ungar (!)

Vet ni vad jag råkade ut för idag vid matbordet?
  1. Anoushka försökte mata mig med kokta morrötter som var täckta med en kladdig brunsås som jag absolut avskyr. De slutade med att jag fick ont i magen för att jag skrattade så mycket. Hon var ganska bra på matandet och det slutade med att jag flydde krigszoonen och ställde mig i andra änden av köket.
  2. Maddie lekte jobbig och tyckte att det var jätte kul att äta med händerna så fort jag tittade åt ett annat håll. Ska tillägga att hon är nio år och mycket väl vet hur man använder bestik.
  3. Anouhka och Maddie lekar klappa händerna lekar och vägar äta upp sin mat. Det slutade med att dom fick äta kall mat.
( Dom brukar vara väldigt väluppfostrade och inte hålla på och krångla men dom är ju barn så dom har ju sina dagar)
Efter maten:
  1. Anoushka är en vampyr som överfaller Maddie. Som även är gradvid och har bröst (dom stoppade in kläder under hennes skjorta). Dom springer runt som galningar i köket och skriker högt. Jag satt och skrattade så jag grät när detta hände.
  2. Dom tvingar mig att leka nån klapp lek men kom fram till att jag var för dålig så jag fick inte vara med längre. Precis när jag börjat få till de med kordiantionen...
  3. Istället för att skriva ner sina glosor på ett papper så bestämde sig maddie att sjunga varje bokstav för mig. Det var väldigt svårt att hänga med i svängarna när hon började rappa alla stavningar...
  4. Jag och Maddie sjöng duett i badrummet när jag höll henne sällskap när hon badade och gjorde roliga skumm frisyrer med sitt schampoo. Jag tog en bild med datorns photo booth och det slutade med att båda barnen underhöll sig med att ta bilder i sisådär en timma.
Jag har pms dagar och nu har jag även huvudvärk efter en fartfyllt eftermiddag...

Lina leker mamma

Jag är hemma med sjukt barn. Haha visst låter det mammigt. Jag har bäddat ner Anoushka i soffan framför en film och så har jag bakat bullar. Hela mitt säng är full med ovikt tvätt som jag borde ta tag i inom kort. Jag som skulle in till stan och ha det mysigt med Laure... Men nehe så kan det gå när dom ringer från skolan.
Fredrika har uppdaterat mig på snö fronten under dagen och Alexandra har lagt upp bilder på sin blogg. Jag missade Sveriges första snö. Det känns nästan lite illa, man kan ju inte missa första snön på året. Fast det kanske börjar snöa här med snart. Man kan ju alltid hoppas eller hur...
Hos Fredrika är det iaf snö :)

Costa

Jag trodde att jag hade tal idag men tydligen inte. Det var tydligen nästa vecka men vi hade en annan grej istället där vi pratade om A-kassa. Framför en kamera i små grupper.
Vi var i en av de första grupperna så vi gick till Costa efter lektionen och hängde där en stund.
EDIT: Det snöar i Sverige och inte här....

Galet

I fredags var jag ute med Julia och vi hade stört kul. Jag har ett fint blåmärke på min vänstra arm. Jag trodde att det var en träd (var utomhus på innegården) bakom mig och jag tänkte luta mig mot den. Men det var ingen träd där. Den stod två meter tängre bort. Så jag ramlade och välte en barstol. Människorna i närheten klappade händerna och vakterna skrattade åt mig. Jag börjar undra över varför dom inte kastade ut mig... Haha ne jag var inte jätte, jätte full. Bara lite lullig, typ. Jag hade allt fokus i telefonen, jag försökte förstå vad Loan sa. Jag hörde henne bara lite halvt för vi båda hade hög volym runt oss. Jag kan inte göra två saker samtidigt, ibland undrar jag om jag är en kille och inte en tjej.
På lördag morgonen så tog det lååång tid för mig, Julia och Loan att vakna till liv och fungera. Men när vi var levande så tog vi oss in till stan satte oss på ett fik innan Julia skulle hem. Sen så hoppade jag, Loan och Laure runt i stan och ALLLL I WANT FOR CHRISTMAS is YOUUUU !!! Haha jag får nästan ta och öva på den sången lite. Vi var för kassa på texten.
Nu har jag tröttnat på skriva så nu tänker jag inte berätta mer om min helg.


RSS 2.0