Barnvaktsdag

Jag har ingen insperation för att skriva något men jag tänkte visa en bild på migsjälv så att ni där hemma inte glömmer bort mig.
Jag har bakat rulltårta med nutella i idag. Det var gott, det var länge sen jag åt nutella. Sen har jag fått huvudvärk av att lyssna på fyra sjungande barn. Båda tjejerna hade var sin kompis här hemma idag för att skolorna var stängda. Det är strejk inom massa yrken här i mitt område för tillfället så massa skolor var stängda idag. Jag är dock väldigt glad över att de har kompisar hemma för då kan dom leka med varandra och inte med mig :P Haha
Nu sitter jag och Fredrika och spånar på våra nyårs planer.
xx

Fika med Laure

Imorse efter att ha lämnat Maddie vid skolan gick jag in till stan för att fika med Laure. Innan jag träffade henne hann jag även med lite julklappsshopping. Fast vad jag köpte tänker jag då inte skriva ifall att personen får för sig att gå in och kolla här :)
Nu sitter jag med mitt Engalska tal. På månadg ska jag hålla ett tal om skillnaderna mellan sverige och england. Jag är inte speciellt nervös men jag måste bara se till att mitt tal är artigt nog. Jag kan bli tokig på den engelska artigheten. Haha... Jag tycker om artiga människor men man vet aldrig vad som anses som oratig i detta landet... Jag tycker att jag för det mesta är artig men inte lika artig som alla engelskmän. Jag är super artig enligt svenska normer hela tiden men det hjälper inte. Man FÅR INTE säga något utan att betona att det är ens egna åsikt. om i förrgår när en kille i min engelska grupp sa : Husen i ... är mycket finare och "stilrena" än i England. Jag skulle se de som om att det var hans åsikt men här så måste man tydligt betona att det är man själv som tycker så.
Eller som när barnen i min familj berättar en historia för sina föräldrar. Även fast föräldrarna vet att dom pratar om mig så får dom inte säga "hon" utan de måste säga "lina". För mig känns det väldigt opersonligt på något sätt. Det känns lustigt att dom så men det är en engelsk norm.

Lush blåbärs ansiktskräm

God morgon. Jag funderade på att lägga upp en bild på mig när jag är helt blå i ansiktet men jag kom fram till att det inte var en bra plan. Eller jag kanske lägger upp den iaf, bara för att visa vilken rolig färg min nya ansiktskräm har.
Jag köpte den igår. Det måste förvaras i kylskåpet för det är inga konserveringsmedel utan bara massa annat gojs. Framförallt mest blåbär. Jag var livrädd att jag inte skulle få bort den blå färgen men det gick jätte bra som tur var. Det hade vart lite små jobbigt att åka till skolan med en blå ton i ansiktet. Haha :)
Men nu ska jag gå och duscha och se blir de bråttom till skolan
xx

a little bit tipsy...

Nu har jag haft frasen: Just a little bit tipsy på hjärnan i en halvtimma. Fiona skämtade lite lätt om de efter vårt fjärde glas vin. På en söndag kväll. Hmm känns stabilt. Men vi hade väldigt trevligt innan när vi satt och kollade på skor på internett och skrattade åt bilder från deras fredagkväll. Haha dom var väldigt underhållande. Men frasen vill bara inte försvinna.
Nu sitter jag och dricker mitt glögg te och äter en bar som smakar exakt som start (ni vet de där frukost flingarna). Jag skulle kunna äta hur många sånna där bars som helst, dom är stört goda.
Igår var jag och kollade på Twilight (!) och blev väldigt gnällig när den elt plötsligt var slut. Jag ville bara att filmen skulle fortsätta och fortsätta. Inte för att filmen var en sensation men ändå. Jag vill bara se klart den, inte vänta ett helt bloody år till...
Idag har jag vart i Birmingham och gjort ett försök till julklappsköp. Jag har köpt till min syster iaf. Nu måste jag bara fundera ut vad jag vill ha i present av henne. Mohaha jag är en kräsen syster som gör livet jobbigt för Maja.
Till lunch åt jag och Josefin SUSHI (!!!!). Inser ni hur lycklig jag var då. Fast de där nutella creepsen som man kunde köpa ute på julmarknanden var oxå väldigt läskande. Men att få äta sushi från ett rullband var mycket ballare än creeps. Jag kan ju faktiskt köpa nutella och göra pankakor här hemma utan problem. Men iaf, att äta sushi från ett sånt där rullande band som man jämt ser i filmer var jätte roligt. Alla de små rätterna rullade förbi en så var det bara att plocka åt sig tallrikar (olika färger=olika priser). Jag kidnappade en chokladmousse från rullbanden som var stört god. Den rullade förbi mina ögon ganska många varv (varven gick låångsamt) innan det var time för efterrätt.

Tre månader idag

Vet ni vad, idag är det exakt tre månader sedan jag flyttade till England. Hela tre månader! Det är ganska stört ändå men det är ännu mer konstigt att jag fatiskt har massa månader kvar tills jag kan flytta hem igen. Min engelska har blivigt mycket bättre och min dialekt börjar luta åt det brittiska även om dom fortfarande tycker att den är mer amerikansk... Jag spenderade nästan två timmar igår med Maja i ett skype samtal för att hjälpa henne med ett tal. Det var ganska undehållande att påpeka alla misstag och alla självmordsbenägna tankar som hennes text innehöll.
Medans jag stod där i min eländiga lilla korvkiosk.. Haha det gick ju inte bara annat än att skratta åt den meningen.
Annars så hann jag med ganska mycket igår även om dagen inte var så händelserik. Vid halvtio kom en STOR tesco-shopping med mat som tog onödigt lång tid att packa upp. Sen var det bara att stress på lite smink och ta mig in till stan. Fikade med fyra kompisar innan min engelska lektion. Socker, killar, deras fylleångest "tappa bort varandra" historier från när dom festat i Birmingham och lite allt möjligt handlade vårt samlat om.
Nu är det time för lunch för mig så jag ska kila ner och slänga ihop något spännande. Det är inte så mycket på min agenda idag. Eller imorgon för den delen. Ska försöka börja lite smått på ett engelska tal vi snart ska hålla. Skulle vara skönt att få börjat på de och mörjligtvis gjort klart det helt i tid så jag kan öva lite på de.

22-11-11

Jag förstår inte vad jag gör med mitt rum. Jag städade i förrgår men nu är det stökigt igen?! Fast inte jätte stökigt men vad är grejen med att lägga saker på golvet. Förstår inte varför jag bara kan lägga dom på rätt plats.
Nu sitter jag har och har druckit upp mitt te ur min söta termos jag köpte häromdagen och gör min läxa. Det går inte speciellt bra med läxan. Det var ett tråkigt änme. 350 ord (vilket är ingenting jämfört med förra årets skolarbeten) känns som en hel oändlighet. Fördelar och nackdelar med att vara känd. Som sagt, det går långsamt framåt men jag är snart klar. Klockan är snart tolv och jag har inget direkt mer att göra idag. Funderar på att gå till gymmet. Det är ju onödigt att betala för ett gymkort om jag inte använder de. Det är den vettigaste motiveringen någonsin :P haha.

Det bara regnar och regnar

Jag befinner mig i landet regn. Det har regnat prektiskt taget hela dagen. Jag har använt mig av mina stövlar och mitt paraply för att inte bli genomvåt när jag satte foten utanför dörren. Idag har jag dessutom känt mig som en hemmafru av något slag. Strykt skolkläder, städat barnens rum, handlat lite, lagat köttbullar, kollat på barnprogram med dem. Och vart i skolan får vi inte glömma. Eller min snabba fika med Gunhild.
Lyckats hinna med en halvtimmas skype samlat med Alexandra och Branko ikväll med. Nu sitter jag och skriver knäppa saker med John. Han tycker väldigt mycket om de göteborgska orden "lixom" och "la". Som jag tydligen använder mig av för ofta. och jag tycker väldigt mycket om "fett" och "nice".
Hittade en nästan gullig bild på mig i hatt från i lördags när jag var i stan med Josefin. Vad tycks, passar jag i min röda hatt? Tänkte matcha den med orange rutiga handskar och en rosa jacka.

Till Fredrikas ära

Jag måste säga att jag tycker väldigt mycket om Fredirka Karlsson idag. Hon gör livet svårt för mig. Hon är ond. Ondare än ondast. Jag tänker inte skriva varför men alla ska veta det. Hon är nu fullärd och jag kan inte längre lära ut onda planer. Med detta sagt så kan vi gå över ett normalt inlägg;
Idag har jag vart inne i stan och ätit lunch med Laure på caffé Nero. Utöver de så har jag inte gjort så mycket. Druckit för många koppar te så mitt toa behov ökade enormt vilket var väldigt jobbigt. Om det nu var någon som ville veta det. Förmodligen inte, haha.
Jag hittade te med glögg smak som jag har suttit och druckit hela dagen. Julkänsla på hög nivå.

Blurrrre

Det känns som det borde vara söndag idag och inte lördag. Fast det är förmodligen för att jag började mig helg i torsdags när jag gick ut för att träffa Maria och hennes kompis Daria över ett (okey kanske två) glas vin. Det var jätte mysigt att komma ut lite. Veckodagarna denna veckan har gått sååå långsamt. Jag förstår inte vad som hände där riktigt. I lördags träffade jag Laure. Fransyska som kom hit för en vecka sedan. Vi åt middag (cesar sallad utan dressing, haha) och drack rosé och efter si sådär en timma så kom Loan och gjorde oss sällskap. Det är väldigt svårt att uttala franska namn. Eller Loan är inte så svårt men Laure.. För mig så var stavningen helt obegriplig. Hon uttalade sitt Lööörrrrr (lägg på en fransk brytning). Jag vet inte hur jag ska säga det på Engelska. Jag kan ju inte säga en mening på Engelska och bryta in med hennes namn på Franska. Det funkar ju bara inte.
Idag har jag träffat Josefin inne i stan och hon har fått gjort lite julklappsshopping. Jag måste med börja fundera på vad jag ska köpa för julklappar... Jag köpte inget speciellt, en rosa termos och två olika sorters te och en burk med varmchoklad. Jag älskar te affärer, dom är så himla mysiga. Jag börjar fundera på hur mitt hem kommer se ut i framtiden... Fyllt med olika te sorter och söta burkar av alla olika slag. Det är nästan så jag kan köpa något bara för att det är en fin burk. Spela roll hur det smakar, burkarna står ju för det mesta bara på hyllorna ändå.
Men nu ska jag sova. Klockan är två och jag har inte gjort något intressant sedan klockan 7. Jag har varit tvingad att kolla på en film om en hund. Som var förvånadsvärt underhållande. Patetiskt dålig på ett underhållande sätt. Ibland är det segt att vara barnvakt. Men för det mesta är det mysigt men när man måste kolla på filmer med pratande hundar så vill man bara gömma sig under täcket. Som jag ska göra nu. God natt

Christmas Lights

Sitter inne på Costa och tittar ut över "tända ljusbelysnings cermonin" som pågår här nedanför. En snubbe som sjunger förtillfället. Några barn som sjungit innan och nu väntar jag på att få se när Maddis klass ska spela trummor.
Kan tilllägga nu när bilden laddat klart och nu spelas det trummor för fullt. Det är ganska mysigt. Jag får nog ta och lämna min choklad muffins och mitt te för att gå ut och kolla.

Miss L Nilsson

Haha japp, det är jag. Iaf enligt mina papper från banken. Banken skickar förövrigt ett träd om dagen till mig... Jag fick mitt kort häromdagen men jag har redan fått post från banken fyra gånger?! Knepigt eller hur... Jag har fått ett checkhäfte som jag förmodligen aldrig kommer använda. Jag har aldrig skrivit en check i hela mitt liv och varför göra livet svårt för sig?
Uppsi, nu får jag stänga ner datorn. Jag ska till gymmet och träffa Thais. Jag har inte vart på gymmet på hela veckan fastän jag haft två till gånger i min "planering". Men min vecka har inte varit den optimala känslomässigt så jag har bara inte känt för de. Men nu ska jag ta tag i saker och gå till gymmet. I'm off.
Löve

Söndagsångest i det vackra vädret

Detta har varit en väldigt dålig helg om man skulle mäta den i produktivitet. Jag var ute med Maria i fredags och i lördags hade jag feber. Great eller hur? Jez tyckte att det var jätte kul att mobba mig för att han tyckte att jag hade en hangover. Jag tål inte att gå ut när jag har en början på att bli sjuk. Men jag hade något att mobba tillbaka med sen när han kom hem från pubben :P Efter några glas öl för mycket så är han ännu roligare än vanligt. Haha Jez är alltid rolig men ibland går de så långt att jag gråter av skratt... Som typ igår när jag var så trött.
Idag mådde jag iaf bättre, kände mig lite febrig när jag vaknade men under dagen så var det lugnt. Nu börjar feberkänslan komma smygandes över mig så det får snart bli att gå och lägga mig. Det var fint väder idag, för omväxlingens skull :) Så jag var ute på promenad och tog lite bilder i solen på olika saker. Jag har en sån där jobbig känsla hängades över mig... Ska sova nu och göra saken bättre.
Maria i fredags
Jag i fredags

Fredag

Nu är det fredag igen och jag har spenderat halva min dag i sängen. När Fiona gick med Maddie till skolan så gick jag och la mig igen. Att försöka gå och lägga sig tidigt på kvällen är inte riktigt min grej. Även om jag är trött så går jag aldrig och lägger mig... Förstår inte min logik i de hela heller direkt..

Efter att ha läst ut en bok så hämtade jag Maddie på skolan och så tog vi en sväng förbi parken så hon kunde få leka av sig lite. Det börjar bli kallt här nu och man blir stört kall av att sitta stilla på jag sprang runt och lekte med Maddie en stund innan hon gick med på att gå hem.
När vi var påväg hem så kommer en silvrig hummer limosin. Som körde extremt långsamt (bilkö) i motsatt riktning. Det är inte varje dag man ser en sån bil. Däremot de som va inne i bilen var mindre trevligt. Fulla killar som tyckte att det var en jätte bra idé att få min uppmärksamhet. Ungefär så här lät de; " ohhhhh, Calll meeee babbyyyy" "Can I have you number" " come here" " ohhh sexxiii". Och så lite mera. Det gick ju inte att låta bli att skratta åt dom, de såg så roligt ut när dom hängde ut genom fönstrena och såg så lyckliga ut. Fast att vara i sällskap med ett barn när de hände var ju mindre kul, fast hon tycket att det var väldigt roligt. Dom kan la vart i min ålder, kanske något år yngre. Jag har funderat ett tag på om de verkligen var fulla eller om dom bara gav ett starkt intryck av att vara de.
Nu är jag fixat iordning mig. Jag och Maria ska ut och göra stan osäker. Haha :) Fast jag hade tänkt ta en lite promenad till Maria innan vi drog in till stan. Det får nog bli att beställa en taxi och plocka upp henne på vägen... Det har börjat regna ganska mycket. Urch, jag gillar inte regn, det blir så himlans mycket kallare då.

11-11-11 2011

Imorgon (om 20 minuter för mig) är det Rememberance Day. Dagen då man har en tyst minut klockan 11. Den elfte dagen, den elfte månaden klockan elva har man en tyst minut för alla som dött i krig sedan första världskriget. Jag hade aldrig hört talas om detta innan jag flyttade hit. Det är verkligen jätte stort här. Massvis med människor har gått runt med "poppins" för att hedra de döda. Poppins är en den blomma som först sägs växa på ett krigsfält. Jag vet inte hur sanningsenligt det är men det är därför de har den röda blomman. Nära mitt hus så finns det en stor park som är känd för något krig och där ligger just nu kransar med poppins för att hedra de som dött där.
Dagen har jag spenderat mestadels i stan. Jag har handlat födelsedagspresent till Arez som fyller år idag :) August fyller också år idag. Det gör Jez också så imorse var tjejerna uppe och sjöng för honom. Grattis till er alla tre!
Kameraaffärens fotoskrivare bråkade med mig. Eller inte bara med mig utan även med alla som var efter mig i kön. Den ville inte att jag skulle skriva ut min bild. Men nu har jag ett foto ståendes på mitt skrivbord som jag måste städa. Mitt rum behöver städas. Det ligger kläder på golvet och det är jobbigt för jag måste gå över dom hela tiden.
När jag var uppe i presentshoppandet så vägrade Lucas att hjälpa mig. Jaaa, bokstavligt talade vägrade. Han gjorde allt för att jävlas. Jag kände mig lite halvt hopplös. Jag var nära på att gå fram till någon random kille och be dom hjälpa mig men jag hittade ingen bra kandidat. Men som tur är har jag ju Fredrika som kan assistera mig i alla möjliga frågor. De värsta med att gå in och ut i alla olika affärer är att man hittar massa fina saker som man vill ha själv. Jag köpte en ny Bh och matchande trosor, ifall någon ville veta. Dom var urgulliga så kunde inte låta bli direkt.
Väskavdelningen är ju också lite jobbig att gå förbi. Jag har blivit förälskad i väskor nu på senare tiden. Jag vet inte vad som tagit åt mig. Jag har dock inte blivit besatt av skor, ännu iaf.
Så nu efter att ha sett senaste avsnittet av Glee, ett avsnitt av House och lite whatsup'ande så ska jag smida en hemlig plan som ingen får veta vad den handlar om. Annars är den ju inte hemlig... Och sen ska jag sova.
God Natt

Dagens I-lands problem

Nu sitter jag på golvet (mattan)(!) haha utan för lektionssal och väntar på att de andra gruppen ska bli klar. Jag hade ju tänkt åka till skolan i tid och sätta mig och plugga men jag hade bättre saker för mig imorse. Som typ att ägna en halvtimma att göra om mina flätor sådär fyra fem gånger. Och dom är fortfarande inte perfekta... Hmm att det ska vara så svårt att få dem helt i samma tjocklek och höjd på båda sidorna. Där har vi dagens I-lands problem. Jag satte ett hårspänne jag köpte i sommras i Spanien i håret för att döjla mina små toffsar. Jafg är lite förälskad i de hårspännerna jag köptet där nere.

Sen hade jag lite svårt att bestämma kläder. Mitt i mitt klädväljande så knackar de på dörren och när jag inte öppnar så är en en snuba som säger, in genom postinkastet, " hellooo, is someone there? " Så jag gick ner alla trappor och öppnade dörren med enbart en handduk. Och där stod en fönsterputsare. Haha gissa om jag blev förvånad. Jag visste inte att vi hade en människa som skulle komma och putsa våra fönster.
Ne nu blir det att göra min läxa innan lektionen börjar.
xx

Borde sova

Jag vet inte vad det är för fel på mig. För fem minuter sedan så var jag så trött att jag skulle kunna somna på två röda sekunder. Men nää jag fortsatte med mig härliga engelska ordlista. Den där proficiency boken var mycket svårare än vad jag trodde... Har skrivit upp massa ord och fina förklaringar till orden i ett Iwork dokument. Ska släpa med mig datorn till skolan imorgon och sätta mig i biblioteket och plugga. Där får jag iaf gjort lite mer plugg än hemma... Hopplöst när man har tusen andra saker att göra. Det är så enkelt att bara glida in på flashbacks mest flippade trådar och bara skratta åt knäppa saker. Eller så fastnar jag i att läsa bloggar.
Innan underhöll jag med att kolla på olika utbildningar. Det finns ett master program i Stockholm som jag gärna hade velat läsa. Men men måste ju läsa nått annat innan... Åhh varför måste alla masterutbildningar låta jätte roliga och alla grundutbildningar jätte tråkiga. Den jag blev lite sugen på att läsa är helt på engelska(!). Consumer and business marketing heter linjen. Jag antar att jag måste läsa Bachleor linjen först men jag är inte helt säker så jag skickade iväg ett mail till skolan och frågade vilka olika linjer man kunde läsa innan man kunde söka till deras master program.

Proficiency

Sitter här i köket och funderar på om jag ska göra en kraft ansträngning och ge mig in på Proficiency. Just nu läser jag på Advanced nivå men det vore checkt att få ett certifikat på Proficiency också. Men dom proven är tydligen väldigt svåra enligt våran lärare. Så jag har lånat en bok så får vi se vad som händer. Tänkte sätta mig med den imorgon och försöka plugga lite engelska. Så får vi se hur svårt det är. Advanced är ju inte överdrivet svårt. Det är bara min jäklans stavning som inte vill fungera. Hopplöst. Men jag får helt enkelt öva en massa massa på min stavning.
Jag hade på min den tröjan jag köpte igår. Den är lite halvt öppen i ryggen och jag kan inte bestämma mig för om materialet kliar eller inte. Det kliar lite från och till. Som typ nu när jag tänker på det. Haha. Men jag gillar den skarpt även fast den kliar lite.
xxx

Caffè Mocha and homework

Nu har jag druckit en halv kopp med kaffe. Visserligen bara en shot av caffe så det var inte så starkt... Och sen så var det choklad och vispgrädde. Mycket vispad grädde. Men ändå. Det var kaffe. Så gjorde jag min läxa inne på caffé Nero.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska dra igång
xx

Roadtrip till Bath

Jag gick upp tidigt idag. Det var inte alls kul att gå upp tidigt. Funderar på vad som händer med mina sovvanor? Jag behöver helt plötsligt mycket mer sömn än vanligt. Undra om jag håller på att bli sjuk?

Anyway, jag gick som sagt upp tidigt och duschade. När jag lockat halva håret och skulle spraya lite hårspray så kommer jag på att jag inte äger en hårspray här.. Haha och att väcka Fiona för att låna deras var ju inte direkt ett alternativ... Så mina lockar som var jätte fina på morgonen förstördes ganska snabbt...
Cyntia och Carolina hade försovit sig så innan vi kunde åka så spendeare jag, maria, loan och thais lite tid på tesco och åt frukost, tankade bilen och allt de där. Vi skulle möta de andra (vi hade två bilar) vid en rondell så vi passade på att ta lite bilder framför en fiiin bondgård medans vi väntade. Haha undra vad ägarna skulle sagt om dom såg oss där framför bondgården...
Efter ungefär sådär en och en halv timma så var vi framme i Bath. En jätte gullig stad. Dom hade massa affärer och saker att kolla på. Starbucks, Nero, Costa och en massa andra fik låg och lurade i krokarna. Dom hade en cool mini cooper bil ståendes inne på stan. Blir man inte lite sugen på att ha den? Sen hittade vi ännu fler tomte underkläder. Men vem tusan sätter på sig röda underkläder med vitt fluff på? Vi förstår inte hur engelska människor tänker.Vi hittade en jätte fin park som vi inte fick gå in i. Den var verkligen jätte fin. Dumma dom, dom kan ju inte göra så man måste först betala för att komma in och sen inte ha öppet. Fast det var nån som var depp för att parken var stängd än oss. Jag och Loan hittade en Starbucks mugg tillsammans med en tomm spritflaska utanför parkens ingång. Vi kom fram till att personen måste först planerat att ha en mysig kaffe stund i parken men sen upptäckt att den var stängd. Då blev det depptider tillsammans med lite starksprit. Japp. Mycket sannorlik eller vad säger ni?
Cyntia och Carolina gick i en kyrka och vi andra väntade utanför och tog lite bilder. Jag har inte speciellt stor lust att betala för att få kolla i en kyrka. Det är inte så jätte intressant. Vi hittade en blå gris som vi alla posade med. Den var söt. Efter jag kramat grisen ett tag och vi tagit lite bilder så hittade vi den fina parken. Vi tog lite mer bilder på muren till parken. Sen tog vi lite mera bilder borta vid muren vid floden. Haha att ta bilder var vår underhållning medans vi väntade på de andra två kyrknissarna.
Sen så gick vi runt i stan lite mera. Gjorde några försök med att kolla i affärer men det gick la sådär. Att gå sex tjejer och kolla i affärer funkar inte riktigt. Alla vill ju kolla i helt olika affärer och så måste man bara vänta på varandra hela tiden. Så shopping blev de inte direkt. Man jag köpte ett fin tjock/tunn tröja inne på HM med öppen rygg. Jag är väldigt negativ till HM just nu. Dom har ju samma saker här som vi har hemma. När man går inne i de stora affärerna så kan man hitta samma klänningar som jag sett hemma i sommras. Men när jag gick och väntade på de andra där inne så hittade jag en sak jag bara var tvungen att köpa. Jag menar 15 pund. Det är ju inte speciellt mycket för något man blev lite kär i. Fast den har jag inga bilder på så den kan jag visa någon annan dag.
Vi avslutade vår Bath vistelse med att fika på Starbucks. Har man inte Starbucks hemma så är det ju nästan ett måste att fika där när man hittar ett... Haha
Men nu ska jag dricka upp mitt te som förmodligen har blivit kallt (så får la låtsas som et är iste) och sen gå och lägga mig. Eller kanske inte lägga mig men göra något annat iaf. Klura ut vad jag ska ha mitt block jag köpte till... Jag kunde inte låta bli att köpa ett fint block i ett hantverksstånd. Han graverade in mitt namn i läderomslaget. Rosa/röd i färgen. Jag förstår inte vad det är med mig och fina block... Jag har en hel samling med fina block som är värdelösa att använda i skolan. Jag ångrar dock att jag inte köpte ett till block i en större storlek oxå. Dom var så himla fina.
Men nu ska jag sluta skriva. Har suttit här och skrivit och fixat med bilder ett tag(läs 50 minuter). Det är tidskrävande att skriva långa inlägg med mycket bilder. Måste säga att det är imponerande om någon orkar läsa igenom allt detta. (Förutom Fredrika, jag vet att du kommer bli överlycklig under morgondagens morgonlektion)
Pussar

Jag saknar verkligen Fredrika

Tack Fredrika för ditt bidrag till min blogg. Jag hade förväntat mig något mycket värre. Men jag antar att jag bara får vänta och se. Att Fredrika kan mitt lösenord är la inte hela världen. Jag la upp massa fina bilder på ormar och knepiga enorma finnar/cystor på hennes facebook. Våra skype bestämde sig efter nästan fem timmars skypesamtal att inte längre vilja samarbeta. Ohh noo! Vi tänkte fortsätta vårt samtal en stund till. Haha vi är helt normala... Jag har burit med mig datorn överallt. Haft den i köket när jag lagade mat, i tvrummat när jag kollade lite på tv osv.

Sen har vi underhålligt oss med att hitta klipp som vi delat med oss av på facebook till varandra och varit allmänt konstiga. Jag tycker att ormar är söta. Jag tycker inte om hajar. Jag får rysningar av att kolla på hajar. Jag ogillar dem skarpt.
Men i vilket fall som helst så hade jag en trvelig dag på stan med Julia, Josefin och Gloria. Jag var duktig och inte köpte någonting! Jag hittade en BH som jag tyckte var väldigt "fin". Om det är någon som vill ha så säg till ! Haha... Den var riktigt sexig.
Imorgon ska jag till Bath med alla au pairerna från min stad. Det ska bli jätte roligt :)

THE UGLY TRUTH

Hej allihopa!
Nu har Lina gjort ett ödestiget misstag ska ni veta. Hon har gett mig sina inloggnignsuppgifter. Mycket dåligt val av Lina men mycket roligt för alla andra. Håll i er, för nu ska jag avslöja alla hennes hemligheter. Dock är det knepigt för jag insåg just att hon snackar alldeles för mycket om sig själv, så de flesta hemlisar slinker nog ut ändå. Tänkte därför dela med mig av den varelse (tänkte skriva kvinna men insåg att det skulle vara en felbeskrivning).
EVIL LINKS

http://egoinas.se/ En av hennes favoritbloggar, bara namnet förklarar ju varför

http://blondinbella.se/girlpower/#Kommentarer Klockren länk från blondinbellas

http://www.youtube.com/watch?v=QH2-TGUlwu4 (hon är besatt av denna, fattar inte vf, kanske nån hypnosteknik?)
BILDARKIVET

Här delar jag med mig av ett urval av de vackra bilder jag har på min dator. 


Spöklina och hennes katt. Båda är mkt onda, men på olika sätt. Lina är har ett väldigt lurigt ont sätt som är svårt att placera medan chico mest bits. Bra kompliment med andra ord!
På denna underliga bild ser vi en Lina som hon bör vara (i sverige). Mkt dumt att hon försvunnit till England. Skulle önska att hon gick runt såhär hela tiden. Lägg märke till de bulliga kinderna, putande läpparna och trolliga håret (sistnämnda är ännu ett tecken på att hon är ett ont sagoväsen).
Börjar bli lite orolig nu, Lina börjar plöstligt fnissa på skype och säger att vet vad hon ska hitta på. Vill varna alla för fnissandet, det följs sällan av nått bra....
Hihihihihihi, här är lina från hennes allra snyggaste sida. Denna är tagen när vi har sleepover. Istället för att prata låg vi och skypade med varandra. Jag vet, vi är knäppa ibland.
Mkt välförtjänt också med tanke på att hon nu sitter och lägger upp bilder på ormar på min profil. Edit, jag hatar ormar, mkt. Och nu måste jag kolla på alla innan jag tar bort dem. FML, dock mer FLL (Fuck Linas Life, då jag inte har publicerat blogginlägget än och kan kontra!)


SKYPEKONVERATIONER SOM FÅR MIG ATT UNDRA VARFÖR JAG UMGÅS MED LINA NILSSON



1. Hennes fåfänga är stor men tyvärr inte hjärnan

jag vet : )
[2011-03-31 08:59:15] Lina Nilsson: det regnade när jag gick hemifrån
[2011-03-31 08:59:43] Fredrika Karlsson: segt
[2011-03-31 08:59:54] Fredrika Karlsson: men det ska va jättekallt i stm:/
[2011-03-31 09:00:10] Lina Nilsson: har iaf nästan fått bort alla geggefläckar jag fick på mina vader
[2011-03-31 09:00:23] Fredrika Karlsson: hahahahaha
[2011-03-31 09:00:25] Lina Nilsson: vit jeans var ingan bra plan när de va geggigt
[2011-03-31 09:00:32] Fredrika Karlsson: dum plan
[2011-03-31 08:59:15] Lina Nilsson: det regnade när jag gick hemifrån
[2011-03-31 08:59:43] Fredrika Karlsson: segt
[2011-03-31 08:59:54] Fredrika Karlsson: men det ska va jättekallt i stm:/
[2011-03-31 09:00:10] Lina Nilsson: har iaf nästan fått bort alla geggefläckar jag fick på mina vader
[2011-03-31 09:00:23] Fredrika Karlsson: hahahahaha
[2011-03-31 09:00:25] Lina Nilsson: vit jeans var ingan bra plan när de va geggigt
[2011-03-31 09:00:32] Fredrika Karlsson: dum plan

2. Ibland försöker hon verka smart men det går inte riktigt hela vägen
[2011-03-16 23:06:58] Lina Nilsson: tsss tyvärr går det att dela ett tal med 0...
[2011-03-16 23:07:03] Fredrika Karlsson: nej
[2011-03-16 23:07:07] Fredrika Karlsson: det är förbjudet
[2011-03-16 23:07:11] Lina Nilsson: om man använder sig av bokstafen I
[2011-03-16 23:07:40] Fredrika Karlsson: ahmen det får inte ni samhällare göra för ni läser inte matte e
[2011-03-16 23:07:40] Lina Nilsson: fråga inte, William sa de igår
[2011-03-16 23:07:46] Lina Nilsson: hahaha
[2011-03-16 23:07:54] Fredrika Karlsson: läskigt
[2011-03-16 23:08:06] Lina Nilsson: tss mobba inte oss samhällare, vi är grymma
3. Och ibland går det helt åt helvete

FIN FEM FEL
ESRDXTCFUIHPOKLÅÖ
[2011-04-01 18:48:05] Lina Nilsson: FEL ETT : FREDRIKA HAR INGEN SVANS
[2011-04-01 18:48:26] Lina Nilsson: FEL TVÅ: FREDRIKA HAR MASSA MASSA HÅR (mycket mer än alla riktigta kossor)
[2011-04-01 18:48:54] Lina Nilsson: FEL TRE: FREDRIKA HAR INGEN MULE
[2011-04-01 18:49:22] Fredrika Karlsson: FEL TVÅ: LINA LÅTSAS ATT HON KAN LÄSA OCH SKRIVA
[2011-04-01 18:50:19] Lina Nilsson: FEL FYRA: FREDRIKA HAR FÖR SMÅ BRUNA FLÄCKAR (Kossor har stora fläckar)
[2011-04-01 18:51:03] Lina Nilsson: FEL FEM: FREDRIKA HAR INGET PREFEKT KOSSNAMN..... Vi får döpa om dig till rosa
[2011-04-01 18:52:05] Lina Nilsson: Kom fram till ett till fel...... du ger mig ingen uppmärksamhet.... lovar att du tänder på tjockisen med handklovarna
[2011-04-01 18:54:23] Fredrika Karlsson: (hug)
[2011-04-01 18:59:14] Lina Nilsson: Ät upp Mikael ikväll
[2011-04-01 18:59:27] Lina Nilsson: kossor äter mikael... han är tunn som ett grässtrå
[2011-04-01 18:59:47] Lina Nilsson: ihihihi
[2011-04-01 19:00:05] Lina Nilsson: inte lämna mig,,,,,
[2011-04-01 19:00:07] Lina Nilsson: lässssss
[2011-04-01 19:00:13] Lina Nilsson: ledsen
[2011-04-01 19:00:25] Lina Nilsson: vet att du älskar tjockisen mner än mig
[2011-04-01 19:01:00] Lina Nilsson: gott med ben
[2011-04-01 19:01:08] Lina Nilsson: ID (h)
[2011-04-01 19:05:22] Lina Nilsson: ska äta upp dig
[2011-04-01 19:24:20] Lina Nilsson: tihihi

Denna bild får avsluta min onda genomgång. Observera det luriga smilet, konstig yoga-ställning och konstig miljö. Kanske är det såhär hon kommer på sina konstiga konstiga planer?

Ha nu en trevlig kväll och hoppas ni njöt av läsningen och bilderna!
Med vänliga hälsningar
Fredrika
OBS! Ni får inte tro att Lina är enbart spelar för den mörka sidan nu, för hon har sina ljusa stunder hon med. De e bara det att dom inte är lika många...

Luncha / träffa svenska tjejer

God morgon alla glada
Nu ska jag in till stan och träffa två senska tjejer, Julia och Josefin och kanske även Gloria fast hon är spansk.

Det regnar, vad oväntat

Nu kan jag faktiskt säga att det regnar som om det vore helt normalt. Det regnar faktiskt inte så ofta här. Bara ibland men skulle inte påstå att det är oftare än i Sverige direkt. Det har varit fint hela dagen och så börjar det regna nu. Bara de slutat till jag ska hemta Maddie på skolan vid fyra tiden. Jag har ingen lust att gå ut i regnet.
Jag är förresten duktig idag. Jag gick till gymmet även fast jag absolut inte hade lust med det. Imorgon kommer jag alldeles säkert ha träningsvärk i baksida lår/ precis under rumpan. Jag kunde inte lista ut hur man gjorde för att stretcha där... Kom inte på tanken att jag faktiskt kunde fråga någon som jobbade där heller smart som man är. Aja jag får skylla mig själv helt enkelt.

Bokar biljetter

Sitter med mamma på andra linjen och bokar mina biljetter hem till jul. Kommer hem sent den 21 december.
Snart ska jag gå till gymmet. Jag ska definitivt gå till gymmet idag, måste gå dit idag... Känner mig fruktansvärt lat just nu. Ska ringa Maria och försöka tvinga mmed henne oxå.
xx

Lathet på hög nivå

Mitt löfte till Alexandra att ta tag i mitt liv och gå till gymmet gick la sådär... Jag hade bara ingen lust men imorgon ska jag tvinga med Maria till gymmet. Att det ska vara så jäklans svårt att gå till gymmet. Varför kan inte jag oxå älska att gå och träna? Det skulle göra de hela så mycket enklare. Jag känner mig ännu sämre eftersom jag till och med har träningskläderna på mig. Dom är väldigt mysiga. Haha det är lika illa de, vill bara krypa ner under täcket igen. Vad är det för del på mig, jag är dessutom trött dygnet runt.
Jag har iaf städat mitt rum. Och ätit lite mera godis. Det är farligt att ha godis hemma. 
Jag ska gå ner och fixa lite med barnens rum nu. Soppbilen förstörde min vilostund genom att låta jätte högt. Krossat glas och mosade plassaker (återvinning) låter förvånandsvärt högt hela vägen upp till mitt rum.


Födelsedagsbarnet Alexandra

Idag är det Alexandra Luleks födelsedag. Hon sitter förmodligen djupt nersjunken bland sina böcker och pluggar inför kommande tentan. Men ett grattisinlägg måste skrivas ändå. Det är ju lite mer personligt än att skicka ett grattis på facebook. Jag tänkte ringa och sjunga för henne oxå. Om några minuter. Innan hon läser de här och så blir mitt sjungsamtal förstört.. Det går ju inte. Eller kanske ska spela in en film och skicka på Whatsup.

EDIT: Så nu är hon grattad via telefon. Vi kom överresn om att ta tag i våra liv. Jag ska sluta äta godis och gå till gymmet och hon ska fortsätta plugga.

Grattis älsklingen min, jag saknar dig stört mycket !
HAHAHA ohh hjälp... Nu när jag försöker hitta en rolig bild jag kan lägga upp så hittade jag en mapp från när vi vart på universeum. Haha vilka bilder.. måste nästa lägga upp så du oxå får se dom alex.
Så här ser det ut när alexandra rider
De här är alexandras bästa kompisar

Gud är emot mig

Vad är det för fel på denna dag? Inget går som jag vill... Om Gud nu finns så är han emot mig på alla sätt och vis idag. Jag skulle inte påstå att jag tror på honom men om han finns så har vi något otalt... Kanske var att jag höll på att somna i kyrkan förra gången? Eller så är det bara dålig karma. Bara för att jag listat ut den grymma planen; Om man är snäll mot en person så kan man jävlas med dom för då väger snällheten upp det hela! Visst grym plan, jag smed den när jag var ond mot Arez imorse. Mohahaha !
  • Väckerklockan väckte upp mig ur en dröm som jag ville fortsätta drömma i all evighet.
  • Inloggen på internetet i skolan krånglade och tog lång tid
  • Strömavbrott i skolan ledde till att hela skolan evakureades. Så där förstördes 75% av lektionen...
  • Jag kom försent till kyrkan - Alla stirrade surt på mig när jag smet in
  • Jag somnade nästan i kyrkan. Maddie ville att jag skulle vara med och kolla när dom gjorde en grej... Som tur var så var det inte längre. Haha jag förstår inte vad grejen är, varför ska det vara så sövande?
  • Vädret slog om och det blev iskallt så när Madds skulle leka i parken höll jag på att förfrysa
  • Barnen här hemma ville inte hålla sams idag
  • Jag orkar inte laga någon middag... Fifi och Jez gick precis ut och för att äta
Jag har huvudvärk. Jag kanske borde gå och lägga mig. Japp, gnällfian nr 1 idag. Jag smilade iaf för eran skull, visst är det ett äkta smile?
Hej då, Ha en trevlig kväll. Nu ska jag deppa av mig genom att vinna över Lucas på Wordfeud.

Mac... Hopplöst

Normalt sett så brukar jag förstöra min inplanerade plugg tid med att göra något ovettigt men idag har jag spenerat en timma för att försöka logga in på skolans nätverk... Jag har haft hjälp av tre olika personer men min mac dator ställde verkligen till det för mig... Så nu är min läxa inte klar. Haha jag gick till och med till skolan och satte mig i biblioteket enbart för att göra klart min läxa.. Men nepp, ingen läxa är klar. Hopplöst läge... Men nu ska jag ha engelska lektion och sen blir det att gå till Maddies sak i kyrkan... Varför måste hon vilja att jag ska vara med på dom...
xx

Engelska människor har inte fattat hur man använder kläder...

Jag säger ju de.... Engelska människor vet inte hur man klär sig. Titta bara... Fast jag såg senare att det var ett par mini nonexisterande bomulls shorts. Men ändå, bakifrån såg det ut som att hon bara hade trosor på sig.
Jag kände mig tvungen att gå ut och röra på mig. Jag har bara varit hemma och inomhus hela dagen förutom en liten promenad och fotostund. Nu sitter jag i mörkret och kollar på ett barnprogram med Anushka. Det är ett helknäppt program... Inte konstigt att engelska människor är galna, titta bara på deras barnprogram.
Det var något vettig jag hade tänkt berätta för er men jag har redan glömt bort vad det var...

Planerar

Ja, jag gillar att planera. Allt blir så mycket jobbigare om man inte planerar. Det finns mycket saker som jag måste kolla upp inom en snar framtid. Jag borde ta tag i mitt liv och göra något... Jag har inte lämnat huset idag och jag kompenserar de med att skriva en lista på vad jag borde göra...

Övergripliga planer på vad som ska göras:
  • Boka biljetter hem till jul.
  • Kolla med Fiona hur deras planer ser ut runt påsk. Jag kan eventuellt vara hemma i två veckor om dom åker till Nya Zeeland för att hälsa på massa släktingar. (de hade kanske vart kul att åka dit men får man välja mellan att hälsa på hennes släkt eller två veckor hemma.... det är inte ett svårt val)
  • Gå till frisören och klippa mig.
Nästa år runt jul och nyår har jag planer på att kanske åka till Brasilien och hälsa på Bruna. Men sen så har man ju förmodligen skolan och allt sånt oxå så det får bli att kolla upp sakerna i tid.
Veckans planering:
  • Göra mina engelska läxor, alla tre av mina läxor...
  • Se till att packa ur min väska som fortfarande står på mitt på golvet, lite halvt ivägen sådär...
  • Gå ut och fota alla gula löv på träden, det är så himlans fint
  • Träffa en svensk tjej till helgen
Jag har förresten hittat Photo Booth så här får ni en färgglad bild. Kände för att visa lite färg. Jag är väldigt färglös idag med mina vita jeans och mitt svarta linne...

RSS 2.0