London med Philip

(min blogg har legat nere av någon anledning så här kommer ett försenat London inlägg)


Har haft tre underbara nätter i London med Philip och jag måste säga efter att ha fått vara med varandra i tre och ett halvt dygn så var det deprimerande att sätta sig på tåg åt olika håll...

 

Haha ni skulle sett mig när jag stod och väntade på at hans tåg rullande in på Paddington station i lördags morse. Jag stod och halvt skakade av glädje/upprymdhet/nervositet och även av att det fortfarande var kallt ute och min kjol var inte så värmande direkt. Vi gick runt i affärer, åt lunch, gick runt och pratade om allt mellan himmel och jord. På kvällen skulle vi åkt hem till Antonia (lång förklaring, orkar inte skriva den. iaf, Philips kompis flickvän) och grilla men de skulle ta oss sjukt lång tid att åka dit. Andra sidan London så vi skippade de och gick ut och åt på en indisk restaurang vi hittade i närheten av hotellet. Vi beställde två olika rätter och de ända som skiljde dem åt var färgen. Skulle väl inte vilja påstå att det var speciellt smakfullt. Sen strosade vi runt och listade ut vad som fanns i området. Jätte mysigt och fint område, allt är nybyggt och alla hus är stora glasbyggnader.

 

I söndags så var det lite halv regnigt så vi letade upp en mataffär och köpte med oss färska bär, chips, choklad, en film och en flaska champagne. Vi gosade ner oss under täcket, kollade på en urusel film (som Philip valde enbart för att tjejen är någon kampsports-människa vid namn Gina) och åt lite pringels.

 

När vi skulle gå ut och äta upptäckte vi att många ställen var stängda av någon anledning så vi gick in på Hilton och åt middag där, delade en flaska Prosecco och åt sjukt god mat. Vår servitör var den roligaste på länge, man blev glad bara av att höra hans dialekt. Kan inte lista ut vart han kommer ifrån men han pratade underbart roligt, fast det tog ett tag innan vi förstod vad han sa...

 

I går åkte vi in till centrala London igen och gick runt i lite fler affärer, åt suchi och satte oss på ett mysigt fik och drack var sin smoothie i en soffa, Vi gick runt i en timma för att hitta ett mysigt fik och vår slutsats var: centrala London måste vara för stressat för att ha mysiga ställen. Vi höll på att bli tokiga innan vi hittade ett ställe som inte bestod av enbart take-away eller hårda skolmatsals-stolar... På kvällen var det meningen att vi skulle ut och äta någonstans men vi stannade till på tesco för att köpa EN REDBULL och kom ut ur affären med massa andra saker. Det är hopplöst att varje gång man går igenom en affär så ska man alltid hitta massa saker som man känner ett starkt behov av att äta. Slutade med att vi inte lämnade vårt rum utan drack champagne och åt ostar tills vi båda två mådde illa och tappat matlusten.

 

Checkade lite halvstressade ut vid elva tiden efter att ha packat ihop vårt stökiga rum och fixat iordning oss för att ta oss till Paddington och låsa in våra väskor. Vid detta laget så var vi båda två ganska griniga, ingen av oss hade ätit sedan lunch föregående dag. Vi tänkte att vi skulle äta frukost i stan men vi hade inte riktigt tänkt igenom den där tanken ordenkligt när klockan ringde och vi hellre kände för att fortsätta sova/mysa i en timma till. Åt lite mer indisk mat på ett lunchstället innan vi satte oss på Starbucks och pratade. Sen bar de iväg till Boots i jakt efter lite saker till hans mamma och syster bland havet av deras produkter.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0